Nieuws

Welkom op onze internationale meeting!

Bienvenue à notre meeting international d'athlétisme!

Welcome to our international athletics meeting!

 

Hier vinden jullie alle info

Ici vous trouverez toutes les info

Here you will find all the information

 

 

Onze jeugd op de afspraak bij wedstrijden!

Tijdens de maand mei en juni zijn er een aantal wedstrijden doorgegaan waar onze jeugd aan heeft deelgenomen.
Bij deze geven we jullie graag een overzicht:

De benjamins en kangoeroes hebben de voorbije weken niet stilgezeten.

Op 1 mei trokken ze naar Wespelaar, op 4 juni gingen ze naar Humbeek en op zaterdag 11 juni zaten we in Vilvoorde.

De atleetjes waren steeds heel enthousiast en gaven het beste van zichzelf.

Op het einde van de wedstrijd mochten ze altijd een mooie prijs in ontvangst nemen en kregen ze een stickertje voor in hun paspoort te kleven.

Een groot applaus voor Raphaël, Vinz, Finn, Roma, Abel, Leon, Jana, Matteo, Ellen, Yuna, Basil, Tara, Arthur, Miro!

Ook de pupillen hebben niet stilgezeten. Op zondag 1 mei trokken ze naar Wespelaar. Anaëlle Struys, Alexia De Clippel, Marine Dumalin, Amy Deneyer Elyn Van Gelder en Léa Dumont gaven daar het beste van zichzelf.


Helpende handen nodig voor wedstrijd KAN/BEN op 9 juli

Op zaterdag 9 juli organiseert O.E.H. een wedstrijd voor de kangoeroes en benjamins. De wedstrijd start om 14u en duurt max 2 uur.

De wedstrijdvorm van deze categorie is een tijdje geleden hervormd. De kinderen worden onderverdeeld in verschillende groepen van max. 25 kinderen. Ondertussen zijn we al bij heel wat andere clubs op bezoek gegaan. Deze keer is het onze beurt!

Om deze wedstrijdvorm te organiseren hebben we heel wat medewerkers nodig. We zoeken mensen om aan een bepaalde stand te staan, kinderen in de juiste reeks te zetten, namen af te roepen, de verspringbak te harken, groepen te begeleiden en nog zoveel meer.

Heb je zin om ons die dag te komen helpen? Laat ons dit zeker weten via info@oeh.be
Zonder helpende handen kunnen we dit niet allemaal rondkrijgen dus we hopen echt op jullie hulp om zo een overgetelijke dag te bezorgen aan onze atleetjes.

Inschrijven kunnen jullie ook nog altijd doen voor deze wedstrijd via atletiek.nu

Hopelijk tot dan!

Niet te missen

Op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei zal er geen training zijn omwille van een slotevenement van Kom Op Tegen Kanker dat wordt georganiseerd op het volledige terrein. Daardoor is het volledige terrein ontoegankelijk.

Bedankt voor jullie begrip!

De inschrijvingen voor de sportkampen staan open.
Er is er 1 voorzien tijdens de paasvakantie en 3 tijdens de maand augustus. 
Check onze kalender om de data te zien (klik hier)
Onder organisaties - atletiekkampen staat alle info per kamp + link om in te schrijven

Onze webshop begint vorm te krijgen, er staan al heel wat leuke accessoires op zoals fluohesje, een pet van OEH in verschillende kleuren, shorten,...

Onder rubriek club vind je onze webshop (is opgesplitst in 2 onderdelen nl kledij en accessoires)
Ook op onze homepage vind je een button met de webshop (dan kom je op de algemene pagina van de webshop waarin alle formulieren staan)

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

OEH profileert zich als een familiale atletiekclub. Van jongs af aan kan je bij ons aansluiten en doorheen de verschillende fases gaan we je begeleiden in de verschillende disciplines die onder atletiek vallen. Onze jongste leden zijn 6 jaar en onze oudste leden 85. Zoals je ziet voor elke leeftijd wat wils.

Atletiek biedt kinderen een gevarieerde sportieve vrijdetijdsbesteding in winter en zomer. Tot de leeftijd van 14 jaar richten we ons op een zo breed mogelijke motorische ontwikkeling. Nadien komen de specialisaties meer aan bod want atletiek is veel meer dan lopen alleen. Ook verspringen, hoogspringen, polsstok, discus zijn maar een aantal disciplines.

Wij vinden het leuk dat jouw kind aan competitie doet, een wedstrijd is het moment om je record te breken en nog belangrijker om je te amuseren met je vrienden. Want hoewel atletiek vaak een individuele sport is hechten we veel belang aan het groepsgevoel. Samen deelnemen aan wedstrijden bevordert dit zeker.

Winnen is bij ons niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is deelnemen en je eigen persoonlijk record verbeteren. Leren omgaan met stress en vooral veel plezier maken.
OEH, de club waar je je thuis voelt!

Iedereen welkom!

 

 

© 2020, website powered by Twizzit.com