NieuwsHendrix en Obasuyi met PR naar goud

OEH is sinds zondag alweer twee Belgische kampioenen rijker. Op het BK Indoor ‘Alle Categorieën’ in de Gentse Topsporthal snelden Robin Hendrix en Michael Obasuyi, allebei in een nieuw persoonlijk record, naar de nationale titel. Hendrix was overduidelijk de sterkste op de 3.000 meter, Obasuyi pakte het goud op de 60m horden. Podiumplaatsen waren er verder ook voor Lindsey De Grande (1.500m, zilver), Bram Ghuys (hoogspringen, zilver) en Jaan Bal (polsstokspringen, brons).Beste leden,

Sinds kort kunnen al onze leden de twizzit app installeren om zo nog beter op de hoogte te zijn van komende activiteiten binnen de club, in te schrijven op een wedstrijd, en nog zoveel meer
Zoals je kan zien een onmisbare tool als atleet binnen onze club!
Geen mail gekregen om de app te installeren stuur dan een mailtje naar webmaster@oeh.beNelissen stormt naar mooie 2e plaats

Terwijl er in heel het land manifestaties en sportwedstrijden waren geannuleerd wegens storm Ciara, werd er afgelopen zondag in Rotselaar toch gewoon gecrosst. Twintig moedige OEH’ers trotseerden de natuurelementen rond de befaamde ‘Plas’ en enkelen onder hen deden dat met brio: Paulien Nelissen stormde naar een mooie 2e plaats in de korte cross bij de dames, pupil Lenny Barra vloog naar een zoveelste zege en nog een aantal clubgenoten waaiden binnen op een knappe top 10-plaats.

 


Een fenomeen. OEH is zo fier op Vanessa Sterckendries. De atlete is 24 jaar jong en Belgisch recordhoudster in het hamerslingeren. Bekijk de reportage van Ringtv waar ze het heeft over haar olympische droom.
Bekijk de reportage hier

VLAAMSE TITEL VOOR HOOGSPRINGER GHUYS

OEH-hoogspringer Bram Ghuys heeft afgelopen weekend in Gent goud behaald op het Vlaams Kampioenschap Indoor ‘Alle Categorieën’. Ook Nell Van Hansewyck, Jaan Bal en Jitse Mievis wisten een medaille mee te pikken uit de Topsporthal.

 

 

OPNIEUW MOOIE RESULTATEN VOOR OEH-JEUGD

Amper twee weekjes na het PK veldlopen stond er afgelopen zondag met de Grote Prijs Electro 80 in Vilvoorde alweer een nieuwe cross-afspraak op de winterkalender. Een ‘klassieker’ waaraan traditioneel heel wat OEH-atleten deelnemen en dat was dit jaar niet anders: 38 clubgenoten verschenen aan de start in het parkdomein ‘Drie Fonteinen’. Met succes bovendien: drie van onze jonge talenten mochten het hoogste podiumtrapje op.

Niet te missen

Atletiekkampen 2020
Wil je tijdens de vakanties actief bezig blijven? Dan zijn deze kampen een aanrader.Onze kampen zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden met leeftijd van 6 tem 13 jaar (geboortejaar 2006-2014)
paaskamp van 6/04/2020 tem 10/04/2020 
zomerkamp 1 van 3/08/2020 tem 7/08/2020 
zomerkamp 2 van 24/08/2020 tem 28/08/2020 

 

Jeugddag Gent 14 maart 2020
Onze beroemde jeugddag komt er weer aan!

Ben je kangoeroe 2de jaars, benjamin, pupil of miniem?
Schrijf je dan snel via de app (bij meer - inschrijvingen en voorkeuren). Verdere info vind je op het inschrijvingsformulier
We zijn ook steeds op zoek naar begeleiders. 
Hopelijk tot dan!

BBQ 2020

Noteer volgende data zeker al in je agenda want dan gaat onze jaarlijkse BBQ door:
23.05.2020

Locatie = t'OLYMPICSKe (de witte tent aan de atletiekpiste van het provinciedomein in Huizingen)

We kijken uit naar jullie massale opkomst!

Bedankt
Het OEH bestuur

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

OEH profileert zich als een familiale atletiekclub. Van jongs af aan kan je bij ons aansluiten en doorheen de verschillende fases gaan we je begeleiden in de verschillende disciplines die onder atletiek vallen. Onze jongste leden zijn 6 jaar en onze oudste leden 85. Zoals je ziet voor elke leeftijd wat wils.

Atletiek biedt kinderen een gevarieerde sportieve vrijdetijdsbesteding in winter en zomer. Tot de leeftijd van 14 jaar richten we ons op een zo breed mogelijke motorische ontwikkeling. Nadien komen de specialisaties meer aan bod want atletiek is veel meer dan lopen alleen. Ook verspringen, hoogspringen, polsstok, discus zijn maar een aantal disciplines.

Wij vinden het leuk dat jouw kind aan competitie doet, een wedstrijd is het moment om je record te breken en nog belangrijker om je te amuseren met je vrienden. Want hoewel atletiek vaak een individuele sport is hechten we veel belang aan het groepsgevoel. Samen deelnemen aan wedstrijden bevordert dit zeker.

Winnen is bij ons niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is deelnemen en je eigen persoonlijk record verbeteren. Leren omgaan met stress en vooral veel plezier maken.
OEH, de club waar je je thuis voelt!

Iedereen welkom!

 

 

© 2020, website powered by Twizzit.com