Onze jeugd op de afspraak bij wedstrijden!

Tijdens de maand mei en juni zijn er een aantal wedstrijden doorgegaan waar onze jeugd aan heeft deelgenomen.
Bij deze geven we jullie graag een overzicht:

De benjamins en kangoeroes hebben de voorbije weken niet stilgezeten.

Op 1 mei trokken ze naar Wespelaar, op 4 juni gingen ze naar Humbeek en op zaterdag 11 juni zaten we in Vilvoorde.

De atleetjes waren steeds heel enthousiast en gaven het beste van zichzelf.

Op het einde van de wedstrijd mochten ze altijd een mooie prijs in ontvangst nemen en kregen ze een stickertje voor in hun paspoort te kleven.

Een groot applaus voor Raphaël, Vinz, Finn, Roma, Abel, Leon, Jana, Matteo, Ellen, Yuna, Basil, Tara, Arthur, Miro!

Ook de pupillen hebben niet stilgezeten. Op zondag 1 mei trokken ze naar Wespelaar. Anaëlle Struys, Alexia De Clippel, Marine Dumalin, Amy Deneyer Elyn Van Gelder en Léa Dumont gaven daar het beste van zichzelf.


Het Provinciaal Kampioenschap kon niet op onze kalender ontbreken daarvoor moesten onze pupillen en miniemen naar Kessel-Lo.

Miniem, Lucas De Backer behaalde een mooie 2de plaats bij het kogelstoten met een worp van 8m48. Lucas nam nadien ook nog deel aan het discuswerpen. Ook daar behaalde hij een mooie 2de plaats met een worp van 21m12. Knap gedaan!

Voor de miniemen meisjes kwam Ella Demol aan de start van de 80m, goed voor een 11de plaats. Ella deed ook nog mee aan het kogelstoten waar ze knap 9de werd. Mooi zo!

Onze pupillen behaalden ook nog heel wat prachtige resultaten. Proficiat voor Swat, Siebe, Samuel, Anaëlle, Alexia, Lore D., Lore M., Léa, Mayra, Helena !

 

Op Pinkstermaandag gingen we naar het verre Tienen voor het Provinciaal Kampioenschap meerkamp.

Lucas De Backer nam deel aan 80m (11.89), 1000m (3.19.32), speerwerpen (23m92), kogelstoten (8m66) en verspringen (3m49). Lucas behaalde 2367 punten en werd hiermee knap 4de. Prachtig!

Zijn broer, Siebe De Backer, verdedigde onze clubkleuren bij de pupillen jongens.
Op zijn programma stond 60m (9.71), 1000m (3.33.11) , kogelstoten (8m78) en hoogspringen (1m20). Siebe kreeg hiervoor 1923 punten en werd hiermee 4de.

Anaëlle, Marine en Jade begonnen aan hun meerkamp met de 60m, nadien gingen ze hockeybalwerpen en hoogspringen om dan op hun beurt te eindigen met 1000m.

Anaëlle behaalde een knappe 4de plaats, Marine werd mooi 9de en Jade werd 13de. Heel wat PR’s sneuvelden vandaag. Prachtig!

Nog een speciale vermelding voor Anaëlle: 1598 punten zijn goed voor een nieuw clubrecord. Proficiat!

 

Op zaterdag 11 juni stond er al een nieuwe meerkamp te wachten in Vilvoorde.

Massimo Ranieri kwam opdagen voor de miniemen jongens. Na het afwerken van zijn 5 disciplines kwam hij aan een totaal van 1041 punten. Goed gedaan, Massimo!

Bij de pupillen meisjes waren Anaëlle, Alexia, Marine, Elyn en Léa op post. Na een spannende strijd werd Anaëlle 3de, Alexia 5de, Marine 14de, Elyn 30ste en Léa 35ste.

Er sneuvelden opnieuw heel wat PR’s. Knap gedaan, meisjes!

 

Nu is het tijd om wat te rusten en ons te concentreren op de toetsen/examens. Wij wensen jullie allemaal heel veel succes!

 

Met dank aan Jolien, Ellen en Cendrien voor de foto's