Iets voor jou?

De Vlaamse Atletiekliga lanceert een gloednieuw jurylid: het Kidsjurylid. Wil jij als geëngageerde (groot)ouder, grote broer of zus, nonkel, tante... onze jongste sportievelingen graag ondersteunen en bijstaan tijdens hun wedstrijdjes? Dan is de VAL op zoek naar jou! Een Kidsjurylid treedt uitsluitend op tijdens wedstrijden voor kangoeroes en benjamins. Door het volgen van de opleiding tot Kidsjurylid kan je in slechts 2 uurtjes al een heel groot verschil maken voor onze jongste atleten.


Iedereen geboren in 2008 of vroeger (vanaf cadet dus) kan deelnemen aan de opleiding, er is geen atletiekervaring vereist. Je leert bij over het waarom van de nieuwe wedstrijdvorm voor kangoeroes en benjamins, je leert de verschillende disciplines beter kennen en je gaat leren beoordelen of een uitvoering correct of fout is. Daarnaast kom je ook te weten hoe je resultaten moet opmeten en hoe je een team medewerkers moet aansturen. Tot slot krijg je ook nog tips over kindvriendelijk handelen en omgaan met onsportief gedrag van omstaanders.

Wil jij onze jongste sportievelingen graag ondersteunen en bijstaan tijdens hun wedstrijdjes? Grijp dan nu de kans om deze nieuwe VAL-opleiding te volgen! Na het volgen van de mini-cursus kan je meteen aan de slag als Kidsjurylid op wedstrijden voor kangoeroes en benjamins.

Meer informatie, alle datums en locaties van de opleidingen en het inschrijvingsformulier vind je op de website van de VAL.
Gelieve ook een mailtje te sturen naar info@oeh.be als je je u hiervoor opgeeft.