Nieuws

Regenachtige Jumbomeeting zorgde voor heel wat sterke prestaties

 

Regen, wind, 15°C en een beetje zon. Dit waren de ideale weeromstandigheden voor een wintercross… Maar nee, 10 pupillen (8 meisjes en 2 jongens) trokken naar Machelen (Vlaams-Brabant) om het beste van zichzelf te geven op de Jumbomeeting (een pistewedstrijd en geen cross

Word jij onze nieuwe web-medewerker?

 

Voor de uitbouw van onze website en onze social media-kanalen is OEH op zoek naar gemotiveerde atleten, (groot)ouders en sympathisanten die op regelmatige basis een wedstrijdverslag willen schrijven en/of ons van mooie foto’s van op meetings, joggings of trainingen kunnen voorzien. Beschik jij over een beetje journalistiek talent? Of is fotografie jouw hobby? Neem dan zeker contact op met ons redactieteam.

Op deze clubwebsite, en ook via Facebook en Instagram, proberen we je steeds op de hoogte te houden van wat er allemaal reilt en zeilt binnen onze vereniging en laten we je graag meegenieten van de prestaties van al onze atleten: van onze allerkleinste clubgenootjes tot onze Olympische toppers. Omdat onze ‘vaste stukjesschrijver’ recent heeft aangegeven ermee te willen stoppen, zijn we dringend op zoek naar nieuwe medewerkers om onze website en sociale media zo goed mogelijk up-to-date te kunnen houden.

Zie jij het zitten om af en toe een verslagje te schrijven? Of om ons toffe fototeam te komen versterken? Daarvoor hoef je echt geen Pullitzer Prize of World Press Photo Award gewonnen te hebben. Met een beetje aanleg voor schrijven en/of fotograferen, een flinke dosis enthousiasme en het engagement om op regelmatige basis een bijdrage te leveren, ben je bij ons al meer dan welkom!

Goesting? Neem dan gauw contact op met redactie@oeh.be 

Heb je foto's genomen van een wedstrijd? Stuur ze dan altijd zeker door redactie@oeh.be


Interesse om kennis te maken met atletiek en OEH?

Kom dan samen met je ouders informatie inwinnen en al je mogelijke vragen stellen tijdens de info-momenten die onze club elke woensdag en vrijdag van september organiseert in het clubhuis 't Olympicske, gelegen aan de atletiekpiste van het Provinciedomein Huizingen (ingang via de Alsembergsesteenweg).

Je bent er op volgende dagen welkom tussen 17u30 en 20u00:

  • woensdag 7, 14, 21 en 28 september 2022
  • vrijdag 2, 9, 16 en 23 september 2022

 

Met sportieve groeten en... tot binnenkort?

Co-hoofdsponsor BMW Louyet lanceert de nieuwe BMW X1

Tijdens het weekend van 1 & 2 oktober lanceert onze sponsor de nieuwe BMW X1.

Heb je interesse om de derde generatie BMW X1 te ontdekken en te genieten van een hapje en een drankje?

Schrijf je dan hier in:
https://bit.ly/3Uz8T43


Iedereen van harte welkom op ons jaarlijks mosselfestijn!

 

Binnenkort is het weer zover en kan u komen smullen van heerlijke mosselen. Voor wie geen fan is van mosselen zijn er zeker een aantal alternatieven.
We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen tijdens het weekend van 30 september tem 3 oktober 2022.

Tot dan!

Brons voor onze OEH Kadetten op de 4 X 800m.

 

Trainer Bart Loubers had ervoor gekozen om in een onuitgegeven volgorde aan het BK te beginnen.

Zal nog moeten blijken of die strategische keuze een goede keuze was.

 

Niet te missen

Bij deze willen we jullie graag al de data laten weten wanneer
de sportkampen zullen plaatsvinden in 2023:

Paaskamp = 3/04 tem 7/04/2023
VSK1 = 31/07 tem 4/08/2023
VSK2 = 21/08 tem 25/08/2023
VSK3 = 28/08 tem 31/08/2023

 

Inschrijven is nog niet mogelijk! 
Dat zal pas vanaf januari 2023 zijn

Onze webshop begint vorm te krijgen, er staan al heel wat leuke accessoires op zoals fluohesje, een pet van OEH in verschillende kleuren, shorten,...

Onder rubriek club vind je onze webshop (is opgesplitst in 2 onderdelen nl kledij en accessoires)
Ook op onze homepage vind je een button met de webshop (dan kom je op de algemene pagina van de webshop waarin alle formulieren staan)

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

OEH profileert zich als een familiale atletiekclub. Van jongs af aan kan je bij ons aansluiten en doorheen de verschillende fases gaan we je begeleiden in de verschillende disciplines die onder atletiek vallen. Onze jongste leden zijn 6 jaar en onze oudste leden 85. Zoals je ziet voor elke leeftijd wat wils.

Atletiek biedt kinderen een gevarieerde sportieve vrijetijdsbesteding in winter en zomer. Tot de leeftijd van 14 jaar richten we ons op een zo breed mogelijke motorische ontwikkeling. Nadien komen de specialisaties meer aan bod want atletiek is veel meer dan lopen alleen. Ook verspringen, hoogspringen, polsstok, discus zijn maar een aantal disciplines.

Wij vinden het leuk dat jouw kind aan competitie doet, een wedstrijd is het moment om je record te breken en nog belangrijker om je te amuseren met je vrienden. Want hoewel atletiek vaak een individuele sport is hechten we veel belang aan het groepsgevoel. Samen deelnemen aan wedstrijden bevordert dit zeker.

Winnen is bij ons niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is deelnemen en je eigen persoonlijk record verbeteren. Leren omgaan met stress en vooral veel plezier maken.
OEH, de club waar je je thuis voelt!

Iedereen welkom!

 

 

 

© 2020, website powered by Twizzit.com