Beste atletiekvrienden,

Olympic Essenbeek-Halle kan met veel vreugde aankondigen dat onze jaarlijkse Flanders Cup-meeting zal plaatsvinden op zaterdag 1 augustus 2020, op de atletiekpiste van het Provinciedomein Huizingen. OEH doet dit uit liefde voor de sport, heel veel atleten hunkeren na de lange corona-lockdown immers naar wedstrijden en competitie. Uiteraard zullen alle geldende veiligheidsmaatregelen met de uiterste zorg worden toegepast.

Door de bijzondere omstandigheden wordt de OEH Flanders Cup 2020 wel een ‘light’-versie. De meeting zal kleinschaliger zijn dan u van ons gewend bent, met een beperkt aanbod aan wedstrijden (zie programma), een deelnemerslimiet en een verplichte voorinschrijving die wordt afgesloten op donderdag 23 juli 2020 (22u00). Inschrijvingen ter plaatse op de wedstrijddag zijn NIET mogelijk. Ook kan de organisatie dit jaar geen overnachtingsarrangementen of luchthaven-shuttle aanbieden aan eventuele buitenlandse deelnemers.

Bovendien worden er geen bonussen of premies toegekend, met uitzondering van een meeting-, Flanders Cup of Belgisch record. De organisator behoudt zich het recht voor om, geheel naar eigen goeddunken, het aantal reeksen per discipline te beperken. De definitieve deelnemerslijsten worden bekendgemaakt op dinsdag 28 juli 2020.

De inschrijvingen zijn OPEN