Stuur ons je leukste trainingsfoto

Trainen in tijden van corona, quarantaine en ‘social distancing’: het is niet altijd even gemakkelijk. Doelen en schema’s moeten worden bijgesteld, (Olympische) dromen zijn eventjes opgeborgen en samen sporten op de club is momenteel onmogelijk. Via de actie #RunAloneTogether willen we jullie motiveren om ook nu te blijven bewegen. Alleen helaas, maar toch ook samen. Stuur ons je leukste trainingsfoto en toon ons die fantastische OEH-spirit. Want samen komen we erdoor!


#RunAloneTogether. Het is een ‘trending hashtag’ waarmee lopers en sporters elkaar aanmoedigen en stimuleren om te blijven trainen in deze moeilijke tijden. De afstandslopers uit de trainingsgroep van coach Sofie Deneyer hebben in hun facebook-groepje al een tijdje een eigen variant: zij motiveren elkaar via funny foto-challenges als ‘Gekke Bekken-training’ of ‘Jump for Joy’. Check de foto’s hieronder. Zelfs de papa’s en mama’s doen mee!

Dat concept willen we nu uitbreiden over heel de club. Van kangoeroes tot masters, van de recreanten tot onze top-atleten. Stuur ons dus je mooiste, leukste, grappigste… trainingsfoto of workout-selfie. In OEH-outfit is natuurlijk nog toffer! Van de ‘beste’ beelden maken we een coole collage en die plaatsen we dan op de OEH-website en de facebook-pagina van onze club. Zo ‘zien’ we mekaar nog eens.

Mail je foto door naar run@oeh.be.

Belangrijk: ga naar buiten, ga trainen, maar respecteer steeds de corona-richtlijnen van de overheid! Sport in je eigen buurt. Doe dat alleen, met je gezin of met maximum 1 vriend of vriendin. Hou je ook zoveel mogelijk aan de intussen bekende 1,5 meter-regel.

Hou het veilig, maar ook: have fun!