Welkom BMW Louyet, bedankt Group S

BMW Louyet, de bekende autogroep met een vestiging in Sint-Pieters-Leeuw, wordt vanaf het komende zomerseizoen hoofdsponsor van Olympic Essenbeek Halle. Vorige week werd, in aanwezigheid van OEH-ploegkapiteins Isaac Kimeli en Vanessa Sterckendries, een samenwerkingsovereenkomst voor de komende drie jaar ondertekend. Bijzonder goed nieuws voor onze club, nadat eerder ook al Group S, onze andere hoofdsponsor, al had toegezegd om OEH te blijven ondersteunen. Ook nevensponsor De Slaapadviseur en veel van onze 'kleinere' partners blijven aan boord. Waarvoor dank!

 

 


“Het partnership met Olympic Essenbeek Halle is een bewuste keuze. De atletiekvereniging is erg ambitieus en is zowel lokaal, nationaal en zelfs internationaal een bekende naam. Met Olympische atleten als Jonathan Sacoor, Robin Hendrix, de broers Borlée, Isaac Kimeli en andere beloftevolle talenten in de rangen is het overduidelijk dat er bij OEH op zeer professionele manier wordt gewerkt, zowel door het clubbestuur als door de trainersstaf. We zijn dan ook verheugd om deze mooie club de komende drie atletiekjaren te kunnen ondersteunen en kijken enorm uit naar de samenwerking”, aldus Laurent Louyet, CEO van Groupe Louyet.

            

Ook aandacht voor de jeugd

BMW Louyet krijgt als nieuwe hoofdsponsor uiteraard een prominente plaats vooraan op de nieuwe wedstrijduitrusting van alle OEH-atleten, samen met Group S, dat zich heeft geëngageerd om ook de komende seizoenen co-hoofdsponsor van onze vereniging te blijven. De overeenkomst omvat verder ook financiële en logistieke ondersteuning van de twee grote evenementen die Olympic Essenbeek Halle jaarlijks organiseert: de internationale OEH Flanders Cup-meeting op de eigen piste in Huizingen (gepland op 14 augustus 2021) en de Hyacintenjogging doorheen het Hallerbos, die dit jaar helaas opnieuw moet worden afgelast omwille van de corona-pandemie. Ook de jeugdwerking van OEH krijgt de komende drie seizoenen ruggensteun van BMW Louyet. Letterlijk zelfs, want het logo van de autogroep komt op de achterkant van de shirts voor de jongste atleten.

“Onze club is uiteraard erg blij met deze mooie sponsordeal”, zegt Jean-Pierre De Staercke, voorzitter van OEH. “We zijn dankbaar en ook trots dat een gerenommeerde en solide onderneming als de Groupe Louyet voor een langdurig partnership met onze vereniging kiest. Met de steun en het engagement van onze nieuwe hoofdsponsor wil Olympic Essenbeek Halle een vooraanstaande rol blijven spelen in de Belgische atletiek en zijn ook onze Flanders Cup-meeting en de Hyacintenjogging verzekerd van een mooie toekomst. Bijzonder fijn is ook dat BMW Louyet niet enkel oog heeft voor onze elite-atleten, maar ook de jeugdwerking volop wil ondersteunen. Deze overeenkomst is een hele opsteker voor OEH, zeker nu onze clubwerking al maandenlang bemoeilijkt wordt door de coronacrisis. In die context zijn we ook erg blij dat Group S en onze nevensponsors De Slaapadviseur, Juwelier Van Bellingen, VeraJo, Gift Right en Allonsius Sport de club trouw blijven. Dikke merci allemaal!”

Foto's: Vincent Scherer