Parking gesloten op woensdag en vrijdag

Zoals eerder al gemeld, vindt op woensdag 28 oktober de 'overgang' voor onze jeugd plaats. Zowat de helft van onze jonge leden maakt dan de overstap naar een nieuwe, 'hogere' leeftijdscategorie: sommige kangoeroes mogen naar de benjamins, de oudste benjamins worden pupil, de tweedejaarspupillen schuiven door naar de miniemen, ...

Alle kinderen kregen in principe al een briefje mee met daarin alle praktische afspraken voor die belangrijke dag.

Toch nog even dit: om organisatorische redenen en vooral voor de veiligheid van onze kinderen, zal de parking van de atletiekpiste gesloten zijn op woensdag 28 oktober en vrijdag 30 oktober. Gelieve op die dagen gebruik te maken van de parking van Grill-Resto Boelekewis. OEH en het Provinciedomein Huizingen zorgen ervoor dat de poorten open zijn zodat iedereen zich makkelijk van Boelekewis tot op de parking van de piste kan begeven. Daar worden de kinderen opgevangen door hun trainers, zodat iedereen 'coronaproof' de piste kan betreden.

We herhalen ook nog eens dat onze jonge atleten enkel aan de training kunnen deelnemen indien ze vooraf zijn aangemeld. Zolang er door de coronamaatregelen enkel gesport mag worden in bubbels van maximaal 50 atleten, werken we verder met het inschrijvingssysteem via Twizzit.

Op woensdag 4 november en vrijdag 6 november is er geen training voor kangoeroes, benjamins en pupillen. Tijdens de herfstvakantie organiseert OEH immers een atletiekkamp. Voor wie zijn of haar vakantie graag actief wil doorbrengen: er zijn nog enkele plaatsjes vrij! Meer info vind je hier.