O.E.H. - Koninklijke Olympic Essenbeek Halle VZW                                                       voor info mail naar: info@oeh.be

Agenda
  October 2017  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Clubsponsors
INFO

 

GEEN TRAINING VOOR 

KANGOEROES, BENJAMINS, PUPILLEN, MINIEMEN

WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

 

 

 

Sterke OEH herenploeg bevestigt potentieel

Afgelopen zondag bliezen de twaalf beste atletiekclubs van België verzamelen in het Koning Boudewijnstadion om er met hun beste mannelijke delegatie op twintig verschillende nummers elkaar te bekampen. Thuisfavoriet Excelsior Brussel had zijn zinnen gezet op een vijfde opeenvolgende landstitel. Maar wat konden de mannen van Olympic Essenbeek Halle op en rond de heilige Heizelpiste klaarspelen in de hoogste nationale interclubafdeling?

In 2016 werden de heren van OEH nog vierde in de Ere-afdeling KBAB. Afgelopen zondag was de vrij jonge delegatie van onze club er dan ook op gebrand om in het derde jaar waarin het meespeelt op het allerhoogste niveau, minstens even goed te doen.

In het hamerslingeren bezorgde Gil Steenhouwer OEH meteen drie punten met zijn worp van 34.34 m.

Sterke Tuur Bras verrast (zichzelf) met EK-limiet

Op de 400m horden verdedigde de nog altijd maar 17-jarige Tuur Bras de clubkleuren. In de snelste van twee reeksen liep hij naar een ongelofelijke chrono van 52'41". Uiteraard goed voor de zege en 13 punten voor OEH. Maar nog belangrijker was dat Tuur met dit nieuwe persoonlijke record ook voldoet aan de limiet voor het Europees juniorenkampioenschap van komende zomer in het Italiaanse Grosseto. "Ik ben super tevreden want deze prestatie kwam als een totale verrassing voor mij aangezien ik mij dit seizoen focus op de 110m horden", zei een dolgelukkige Tuur net na de meet.

In het discuswerpen en kogelstoten kende broer Sem Bras geen topdag. "Ik voelde al tijdens de opwarmingsrondjes dat ik niet draaide zoals het moest", vertelt de kinesist. Sem begon zijn interclubdag met het kogelstoten, dat hij goed een jaar geleden voor de laatste keer in wedstrijd beoefende. Met een worp van 13m97 en een vijfde plek was hij zelf niet tevreden. Bij het discuswerpen gooide hij zichzelf nog naar de tweede plek in de rangschikking met een worp van 47m67. Toch weet Sem dat hij beter kan: "Ik had echt een slechte dag. Ik kreeg de weinige energie die ik had niet in de discus", vertelt hij na zijn worpen. Toch vergaarde hij heel wat punten voor OEH.

Op de 100m stond de 19-jarige Axel Viaene zijn mannetje tegen de meer ervaren concurrenten. Met een chrono van 11"11 sprintte hij naar drie punten.

Kimeli staat er meteen na hoogtestage in Zuid-Afrika

Op de 800m kregen de aanwezige atletiekliefhebbers een prachtige strijd met heel wat toppers aan de startlijn. Isaac Kimeli vertoefde een viertal weken op hoogtestage in Zuid-Afrika en trok voor het eerst na zijn terugkeer zijn wedstrijdspikes aan voor het nationale interclubkampioenschap. Met Peter Callahan, Ismael Debjani, Aaron Botterman, Brecht Bertels, Stijn Baeten en andere specialisten, moest Isaac in de laatste rechte lijn tot het uiterste gaan om de winst binnen te halen. Met een puike prestatie (1'49") gaf hij de andere toppers het nakijken.

In het hoogspringen kon Olympic Essenbeek Halle met Bram Ghuys een topper van formaat inzetten. Een aanslepende blessure aan de enkel hield de OEH-atleet echter enkele weken van de hoogspringmat, maar voor zijn club combineerde hij afgelopen zondag het hoogspringen met de 110m horden. Geen simpele combinatie, geeft hij toe: "Ik heb wat pech gehad met de opgelopen vertraging in het hoogspringen, waardoor ik snel een sprong heb moeten doen, en me meteen moest haasten naar de horden." Met amper één hordentraining in de benen mag Ghuys zeker tevreden zijn met zijn 14'97" die de club negen punten bezorgde. In het hoogspringen kon hij de opgedane verzuring niet meer kwijtspelen, waardoor hij eveneens negen punten in de wacht sleepte.

Op de 1500m stond er geen maat op RESC-atleet Tarik Moukrime die met vier seconden voorsprong de race won. OEH-atleet Philip Cortvriendt werd vijfde en verdiende zo acht punten. Laurens François snelde op de 200m naar een chrono van 22"15 die de club vijf punten bezorgde.

In het speerwerpen slaagde Niel Mory erin om zijn speer 54.96m ver te werpen. Deze prestatie bezorgde Olympic Essenbeek Halle zeven punten. Polstokspringer Kevin Van Tricht bezorgde OEH met een sprong over 4 meter vijf bruikbare punten.

13 points go to ... Thomas De Bock!

Daags na het Eurovisiesongfestival geen twaalf, maar dertien punten voor de winnaar. Thomas De Bock slaagde erin om zijn concurrenten op de 5km af te schudden en OEH in een tijd van 14'18" opnieuw 13 punten te bezorgen.

Op de 3000m moest de jonge Simon Debognies enkel de ervaren Soufiane Bouchikhi voor zich dulden, waardoor hij OEH elf punten bezorgde. Zo bleef hij onder meer de VAC-Keniaan Alex Kibet voor.

In het verspringen sprong ervaren rot Didier Mommaert naar 5m67, goed voor twee punten. Door een opgelopen blessure kon hij zijn kansen op het hinkstapspringen echter niet verdedigen waardoor OEH noodgewongen geen atleet in deze competitie kon afvaardigen.

Op de 3000m steeple waren we getuige van de comeback van Mohamed Mazid. De atleet uit Anderlecht deed het met een vijfde plek niet onaardig en zorgde zo voor acht extra punten.

Sacoor klopt Belgian Tornados

De amper 17-jarige Jonathan Sacoor sloeg het atletiekpubliek met verstomming door Belgian Tornados Robin Vanderbemden en Antoine Gillet naar plaats twee en drie te verwijzen op de 400m. Met deze knalronde bezorgde hij de club verrassend de dertien punten. De knappe chrono van 47"46' is meteen ook een verbetering van zijn persoonlijke besttijd, maar was net niet genoeg voor deelname aan het EK junioren.

Op de afsluitende aflossingsnummers liep OEH op de 4x400m met een bijzonder jong team, Thomas Engels, Daan Van Diest, Laurens François en Ruben Pint, naar vier punten. Op de 4x100m ging het echter fout waardoor geen punten konden gescoord worden.

De som van deze prestaties bracht de mannelijke delegatie van Olympic Essenbeek Halle naar een puike vierde plek. Excelsior Brussel deed wat van hen verwacht werd en zegevierde voor het vijfde jaar op rij. Daring Club Leuven volgde op ruime afstand en de buren van CABW wonnen brons. CSF uit Vorst en Atletiekclub Meetjesland degraderen.

Met deze vrij jonge ploeg, en misschien met iets minder pech, bewijst onze club dat een podiumplek in de hoogste nationale afdeling zeker niet onhaalbaar is de komende jaren.

http://liveresults.be/2017/ic-hommes-mannen/event021h01.html

Eindstand

 1. RESC    210
 2. DCLA    164
 3. CABW   159
 4. OEH     145
 5. LYRA     128
 6. VAC       126
 7. KAAG     126
 8. AVKA     117
 9. SER       110
 10. SMAC    107
 11. CSF        89
 12. ACME     86

Roel

Promovendus OEH damesploeg knokt zich naar puike vierde plek

Na de knappe promotie van vorig jaar, mochten de dames van Olympic Essenbeek Halle, in navolging van de heren, zich op het hoogste nationale niveau meten met elf andere atletiekclubs. Op zaterdag 13 mei maakten onze dames dan ook de verplaatsing naar Lokeren voor het nationale interclubkampioenschap.

In regenachtige omstandigheden slaagde Robin Degrève erin om haar persoonlijke besttijd met maar liefst een seconde te verbeteren. De chrono van 63"44 en de acht punten bezorgden OEH dan ook meteen een goede start. "Ik ben zelf zeer tevreden over mijn prestatie. Eindelijk kwam alles eens uit qua passen tussen de horden, ook van de regen had ik geen last waardoor ik een constant tempo heb kunnen aanhouden", vertelde ze na haar puike prestatie op de 400m horden.

Op de 100m bezorgde Lyne Camara de club met een prestatie van 12"57 drie punten. Op de dubbele afstand presteerde de 18-jarige Leyla Anthonissen sterk door naar 25"17 te snellen, waardoor ze onze club acht punten bezorgde.

Adeline Urbain helpt club uit de nood

Amper een week voor het interclubkampioenschap kreeg Adeline Urbain de vraag of ze op de 800m de clubkleuren zou willen verdedigen. Adeline, die in volle voorbereiding zit op de 20km door Brussel, liet haar club niet in de steek en schonk OEH zo een punt op de dubbele baanronde.

Op de 1500m had Lisa Rooms al een snellere chrono verwacht, maar toch bezorgde ze de club acht knappe punten met haar tijd van 4'24"97. Op de 100m horden won Dorien Van Diest haar reeks en bezorgde ze onze club zo zeven bruikbare punten.

Vermeir en Sterckendries zegevieren op werpnummers

In het speerwerpen stond er geen maat op Sarah Vermeir. De OEH-atlete gooide haar speer overtuigend naar de eerste plek met een worp van 44m17. In het kogelstoten deed Nele Van Nerom met een knappe worp van 12m10 OEH negen punten kado.

Vanessa Sterckendries werd door Essenbeek Halle ingezet op het hamerslingeren en het discuswerpen. Desondanks ze een ganse week in bed lag met een acute keelontsteking, wou Vanessa onze club niet teleurstellen. In het hamerslingeren vocht ze tegen de ziektekiemen, maar gooide ze zich met een ultieme worp van 61m49 naar de overwinning. Door haar ziekte kon Sterckendries het discuswerpen afgelopen week niet oefenen, maar dat belette haar niet van knap derde te worden met een worp van 46m65. "Ik ben zeer tevreden met m'n prestatie gezien m'n ziekte van afgelopen week. Ik wou de club niet in de steek laten. Als het op interclub aankomt, word ik zo'n competitiebeest!", vertelt ze na haar succesvolle worpen.

Laetitia Libert opent haar seizoen sterk

Op de baanronde was het de ervaren Laëtitia Libert die de OEH-kleuren verdedigde. Laëtitia ontgoochelde andermaal niet en schonk OEH met een knappe 54'87" als seizoensopener, tien welverdiende punten.

Op de 3000m voelde Vanessa Scaunet zich de eerste zes rondes goed, maar dan verhinderden steken haar om de versnelling van haar concurrentes te beantwoorden. Toch zette Vanessa door en schonk ze zo de club zeven punten. "Er had zeker meer in gezeten en ik vind het spijtig dat ik dat niet heb kunnen laten zien en niet meer punten heb kunnen pakken voor de club", klonk ze toch ietwat ontgoocheld na de meet. Op de afsluitende 4x400m presteerde Vanessa toch sterk en had ze geen last meer van de pijnlijke steken, waardoor ze het pisteseizoen met veel vertrouwen kan vervolgen.

In het hoogspringen sprong Sabrina De Leeuw onze club naar zes punten. Haar sprong over 1m55 was goed voor de zesde plek. Bij het verspringen verdedigde de amper 17-jarige Febe Ameys onze clubkleuren. Ze bezorgde OEH twee punten met een sprong van 4m96.

Nieuw PR voor Nell Van Hansewyck

In het polsstokspringen deed Nell Van Hansewyck het uitstekend. De 20-jarige atlete verbeterde haar persoonlijk record met een sprong over 3m80. Hiermee schonk ze OEH de derde plek en de daaraan gekoppelde tien punten. In het hinkstapspringen legde Manon Wyns beslag op de tiende plek na een sprong van 10m04.

Net als bij de heren daags nadien, liep het ook bij de dames mis in de 4x100m waardoor er op deze discipline geen punten konden gescoord worden. Op de 4x400m daarentegen, toonden onze dames hun snelle benen. Na een pijlsnelle 3'57"58 bezorgden ze allen samen onze club nog tien extra punten.

Aan het einde van deze dag topatletiek mag Olympic Essenbeek Halle zich ook bij de dames de vierde beste club van België noemen. Een knappe prestatie als promovendus! De Belgische interclubtitel ging opnieuw naar de buren van CABW, voor Excelsior Brussel en Atletiekclub Meetjesland. DCLA en MOHA zakken naar de Ere-afdeling VAL.

Met nog veel jong talent op komst, mag OEH er zeker van zijn dat het ook in de damesatletiek een mooie toekomst tegemoet gaat.

Roel

Einduitslag

 1. CABW  162
 2. RESC    144
 3. ACME  135,5
 4. OEH     128
 5. DEIN    121
 6. RCG    118,5
 7. DAMP  118
 8. HAC    108,5
 9. KAAG  106
 10. AVLO  105
 11. MOHA 87,5
 12. DCLA  87

 

 

Een dag na de meisjes, waren de jongens van de partij in Dilbeek.

Hiervan maakte Cédric Loiseau eveneens een FOTOREPORTAGE...

En Cindy een VERSLAG

Op 29 april was er een Beker Van Vlaanderen te Lebbeke voor pupillen en miniemen meisjes.

Cédric Loiseau maakte hiervan alvast een FOTOREPORTAGE...

Bedankt Cédric!

OEH-ATLETEN OPGELET!

Indien je deelneemt aan officiële atletiekwedstrijden, let er dan op om het nieuwste clubtruitje te gebruiken!
Je oude trui kan ingeruild worden op het secretariaat voor een nieuwe. Zie Onze Vereniging => Sportuitrusting

 

Op 11/3/2017 trokken de OEH-atleetjes richting Wallonië voor de laatste indoorwedstrijd van het seizoen.

Ondanks de iets te lange wachttijden tussen de wedstrijden, konden de atleten nog de energie vinden om te knallen.

Bij de Benjamins haalden Timo Spits en Mathieu Verhelle de OEH- medailles binnen. Timo behaalde zilver bij het verspringen en dit met een sprong van 3m29 .Mathieu behaalde op zijn beurt 2 maal brons. De 60m legde hij af in een tijd van 9.95 en bij het verspringen bracht een sprong 3m24 hem naar de derde plek.

                                                                                    

Bij de Pupillen stond Fé Spits op het hoogste schavotje voor de 60m horden en daarnaast behaalde ze ook nog brons op de 60m.

Toen was Miniem Jasper Spits aan de beurt. Hij kon natuurlijk niet onderdoen voor broer en zus en zette alles op alles. En ja hoor ....hij kaapte 3 gouden medailles weg. Zowel voor het verspringen, 60 m sprint en 60 m horden was hij de beste!

Om 19u.30 ging het hoogspringen bij de pupillen jongens van start. Eindelijk konden Ben Vermaut en  Lars Vermaut hun laatste wedstrijd aanvangen! Twee uur later dan voorzien vatten ze hun laatste wedstrijd aan. En desondanks het zéér late uur lieten de twee het beste van zichzelf zien.

Lars geraakte over 1m13 en om 21u.11 sprong  Ben nog over 1m19. Heel veel andere atleten verbeterden opnieuw hun PR en dit is natuurlijk weer fantastisch. Doe zo voort!

Ook wil ik bij deze, in naam van alle aanwezige ouders, trainers Bieke, Erika en Kristof bedanken. Zij stonden ook weer klaar om de kids te begeleiden en aan te moedigen!!!!


Het was dus een vermoeiende atletiekdag vol mooie hoogtepunten.

Enkele foto’s kunnen jullie terugvinden bij MEDIA.

ISAAC KIMELI ZEGENT NIEUWE CLUBTRUITJES MET BELGISCHE TITEL 

Maar liefst 26 dappere OEH’ers verdedigden afgelopen zondag de kleuren van onze club op het Belgisch kampioenschap veldlopen. In het Oost-Vlaamse Wachtebeke streden heel wat jeugdatleten onder een stralend zonnetje. Bij de senioren heren zorgde Europees beloftekampioen Isaac Kimeli samen met zijn clubgenoten voor de rode kers op de OEH-taart. 

Met temperaturen die vlotjes boven de 15 graden celsius uitkwamen, was zondag 12 maart een atypische winterdag. De weersomstandigheden zorgden voor een grote opkomst aan supporters in het provinciedomein Puyenbroeck. Maar ook onze jeugdatleten waren talrijk aanwezig op het BK veldlopen, de laatste crosswedstrijd van het veldloopseizoen. 

Stan bevestigt sterke winter

Bij de miniemen meisjes slaagde Babette Robberechts erin om met een 35ste plek een puike prestatie neer te zetten op de wedstrijd over 1500 m. Antoine Tordeur slaagde er bij de miniemen jongens dan weer in om binnen de top 50 te finishen op het BK. Ook Jordi De Greef vocht voor elke meter in deze wedstrijd.

De kadetten meisjes kregen met een parcours over 2130 m een iets langere afstand voorgeschoteld. Yana Pauwelyn, Joke De Cock, Aline Cools, Anna Deruyttere en Bente Van Parys finishten allen sterk, aangemoedigd door heel wat supporters.

 Bij de kadetten jongens was het uitkijken naar wat Stan De Cruyenaere kon tegen de beste Belgische leeftijdsgenoten. Stan leverde afgelopen winterseizoen al enkele knappe prestaties en ook op het BK deed hij het goed. Met een achtste plek op amper 25 seconden van de Belgische titel, was hij de snelste OEH’er. Ook Kobe Heremans, Tommy De Greef, Brent Siccama, Carsten Coplhijn, Rodrigo De Geyseleer en Sen Van Poucke bewezen dat er toekomstmuziek zit in de afstandsgroep van trainster Sofie Deneyer.

OEH beste club op de lange cross

Op de lange cross bij de heren waren alle blikken van atletiekminnend België gericht op OEH’er Isaac Kimeli. Als Vlaams en Europees U23 kampioen, was hij dan ook de te kloppen man. Meteen van bij het startschot werd duidelijk dat CABW-atleet Soufiane Bouchikhi heel snel hersteld was van zijn ingreep. De Antwerpenaar wou zich niet naar de slachtbank laten leiden en maakte de wedstrijd meteen hard. Na een viertal rondes zijn metgezel als een schaduw te hebben gevolgd en vervolgens enkele ronden de kop te hebben overgenomen, vond Isaac Kimeli het welletjes. Isaac plaatste een verschroeiende demarrage in de laatste ronde en snelde zo naar de Belgische titel en de eindzege in de CrossCup. Niet veel later sloot de 20-jarige Simon Debognies zijn winterseizoen af met een zesde plek in de wedstrijd, goed voor de zilveren plak bij de beloften. Thomas De Bock bewees zijn stijgend vormpeil en werd amper een week na zijn sterke prestatie op de Oostende-Brugge 10 miles, knap zevende op het BK. Leerkracht Kenny Deneyer vocht zich naar plaats 21 en Oost-Vlaming Joris Keppens toonde veel karakter in de race en werd beloond met een dertigste plek in een stevig deelnemersveld.

2017_BK veldlopen_Wachtebeke_Isaac    2017_BK veldlopen_Wachtebeke_Simon    2017_BK veldlopen_Wachtebeke_Thomas    2017_BK veldlopen_Wachtebeke_Kenny                   

Foto's Willy De Broyer                  

Met deze ijzersterke collectieve prestatie werd Olympic Essenbeek Halle Belgisch interclubkampioen bij de heren senioren. Dit wil zeggen dat de mannen van OEH volgend jaar de Belgische eer mogen verdedigen op het Europees clubkampioenschap veldlopen

Robin Hendrix na inhaalrace nog knap achtste

Op de korte cross waren er heel wat favorieten die vooraf aanspraak konden maken op de Belgische titel. Bij dit kransje kanshebbers, ook OEH-atleet Robin Hendrix die na heel wat blessureleed voor het eerst sinds lang een winterseizoen afwerkt. Met verschillende podiumplaatsen op de afgelopen CrossCup-manches, was hij dan ook in Wachtebeke een te duchten kandidaat voor de medailles.

Na een attente start in tweede positie verloor Robin even later zijn schoen. Nadat hij deze snel terug aankreeg, begon de inhaalrace voor de atleet uit Kapelle-op-den-Bos. Robin slaagde er nog in om de kopgroep terug bij te halen, maar strandde uiteindelijk op een puike zevende stek. Brent Van Der Kelen onderstreepte zijn status als doorzetter. Na heel wat blessures werd hij in een ijzersterk deelnemersveld 65ste. Niet veel later finishten ook Daan Van Diest, Wouter Mommaert, Michiel Querton en Evert Vanbelle

Met dank aan Roel Stiens voor het verslag.

Sporza video wedstrijdverslag mannen senioren

Fotoreportage met dank aan Willy Boon 

GOUDEN MASTERS met 6 Belgische- en evenveel Provinciale titels

Het werd een hoogdag voor onze masters op het Belgisch kampioenschap indoor te Gent.

Nieuwkomer Laëtitia Libert (W35) toonde zich de sterkste atlete op de 200m. Met haar tijd van 25.19 vestigt zij een nieuw clubrecord in haar categorie.

Op de 60m spurtten zowel Romaric Gbedassi (M40), tijd 7.58, als Henri Lenoir (M80), tijd 9.92, zich naar het goud.

Zelfde scenario op de 200m waar zowel Romaric (M40 – 24.12), als Jean-Pierre Van Impe (M80 – 38.79) het hoogste schavot mochten betreden.

Tot slot kon Jean-Pierre Van Impe (M80) pronken met een tweede Belgische titel en daarenboven een nieuw Belgisch record in het verspringen met een sprong van 3m28 ten nadele van vorige recordhouder Henri Lenoir.

Zeggen we nog dat deze zes Belgische titels eveneens goed waren voor de Provinciale indoortitels!!

Proficiat aan allen !!

ARTIKEL over Jean-Pierre in HET NIEUWSBLAD

 

DANI MALUTA GOOIT HAAR KOGEL NAAR GOUD

Met vier deelnemers was de OEH deelname aan het Belgisch kampioenschap indoor cadetten en scholieren eerder gering.

De mooiste afsluiter van het indoorseizoen was voor Dani Maluta. Zij werd knap Belgisch kampioene in het kogelstoten bij de scholieren. Bij haar vierde poging gooide Dani 14,67m ver. Het werd weliswaar een nipte overwinning, want bij de laatste poging gooide haar naaste concurrente 14,65m, slechts 2 centimeter minder dan de prestatie van Dani.

Polsstokspringer Rowan Degrève, behaalde een negende plaats met een sprong van 3,60m.

Bij de cadetten meisjes verbeterde Ines Gbedassi haar pr op de 60m. Haar nieuwe bestijd is 8’45” .

Amaryllis Brosens verbeterde haar seizoensbeste op de 400m tot 66’44.

Evenwel bereikten geen van beide meisjes de finalereeks.

Aan alle deelnemers nogmaals proficiat.

OEH PAKT GOUD MET TUUR en JONATHAN, BRONS MET KJENTA

Op zaterdag 4 maart nam onze club met 9 deelnemers deel aan het Belgisch kampioenschap indoor junioren en beloften en we namen 2 gouden en een bronzen medaille mee naar huis.

Onze enige kamper Ruben Dhaenens behaalde bij de junioren mannen in het kogelstoten een 8ste plaats met een worp van 12,42m.

Bij de junioren meisjes verbeterde Emmy Viaene haar pr op de 400m met meer dan een seconde tot 62'22".

Robin Degréve verbeterde haar seizoensbeste op de 400m tot 59'47" bij de belofte dames. In dezelfde categorie werd onze spurtrevelatie van deze winter Kjenta Schets 3de op de 200m met een tijd van 25'16" en dit na bijna 2 weken inactiviteit na blessure en een ongunstige baan.

Bij de beloften heren verbeterde Laurens François zijn seizoensbeste met 1 honderdste op de 200m tot 22'37 en werd 7de in de totaaluitslag.

In de junioren mannen categorie waren we het best vertegenwoordigd met 4 deelnemers waaronder onze 2 kanonnen Tuur en Jonathan.

Op de 60m hadden we 2 finalisten: Axel Viaene werd er 5de in 7'14" en Jitse Mievis 7de met 7'21". Jitse had in de reeksen wel zijn pr verbeterd tot 7'19".

Onze 2 toppers maakten de hoge verwachtingen waar en behaalden elk als eerstejaars junioren de gouden medaille.

Tuur Bras liep er zijn 2de wedstrijd van het seizoen en liep met 7'88" de 4de tijd aller tijden op de 60H. Mits een betere start in de finale was dit zeker een BR waard. Dit beloofd voor de zomer!

Jonathan Sacoor werd kampioen op de 200m met een mooie 21'78". Hij kan zijn prachtige wintercampagne afsluiten en mag ook hoopvol naar de zomer toe kijken!

Ook Axel Viaene liep in zijn derde wedstrijd van de dag naar een 6de tijd van alle deelnemers op de 200m met een seizoensbeste van 22'35".

Aan alle deelnemers nogmaals proficiat.

Met dank aan trainer Dirk voor het verslag.

Ring TV video wedstrijdverslag_1

Ring TV video wedstrijdverslag_2 

Weersvooruitzichten
Weersverwachting
Huizingen
Weeronline - Meer weer in Huizingenweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Atletiekinfo

VAL & LBFA
Iedereen Atleet

Binnenkort...
Verjaardagen
20/10
Maïté Thoré
20/10
Margot Convent
20/10
Adrien Loiseau
20/10
Sander Raes
21/10
Amaryllis Brosens

Olympic Essenbeek-Halle VZW  |  Sterrestraat 115, 1502 Lembeek  |  Tel: 02/356 60 59  |  Bank BE10 3630 8729 6404  |  Ondernemingsnr: 0429 724 945  | info@oeh.be

© 2016, website powered by Twizzit.com