O.E.H. - Koninklijke Olympic Essenbeek Halle VZW                                                       voor info mail naar: info@oeh.be

Agenda
  December 2017  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Clubsponsors
INFO


OEH - NIEUWJAARSDRINK

Alle OEH leden worden vrijdag 5 januari 2018 vanaf 19u00 uitgenodigd in het Olympicske. Het OEH clubbestuur, samen met jullie, proosten op het nieuwe jaar

 

 

 

INFO 2

OEH-sportzak TE KOOP!

 

 

 

 

 

PHILIP CORTVRIENDT EN WOUTER MOMMAERT VERBETEREN ZICH

OP DE LAATSTE FLANDERS CUP VAN HET SEIZOEN

Afgelopen zaterdag streek het Flanders Cup-criterium neer in Kessel-Lo. Deze wedstrijd, die ook wel bekend staat als de Meeting voor Mon, kon ook dit jaar heel wat sterke atleten verwelkomen aan de Diestsesteenweg. Nell Van Hansewyck, Filip Peetrain, Wouter Mommaert, Dimiti en Jonathan Goedefroot, Vanessa Scaunet en Philip Cortvriendt trokken zaterdag hun rode wedstrijdshirt aan. 

Vanessa Scaunet en de gebroeders Goedefroot kozen in Leuven voor de 800m. Na twee rondes wees de klok 2'15"36 aan voor Vanessa in de b-reeks van het hoofdprogramma. Jonathan Goedefroot was de hele week al wat ziek geweest en vond op de dubbele baanronde dan ook niet de broodnodige energie voor een topchrono. Hij kwam na 2'05"94 over de meet. Broer Dimitri Goedefroot vocht zich naar een tijd van 2'14"83. 

In het polsstokspringen hernam Nell Van Hansewyck de competitie. Een sprong over 3.62 m bracht haar op de derde podiumplek, na de Nederlandse Heymans en Wijnmalen. 

Filip Peetrain slaagde in het discuswerpen na vier geldige worpen in een afstand van 47.82 m. 

Op de 3.000m liep Philip Cortvriendt een sterke wedstrijd in de a-reeks. Met een chrono van 8'03"79 verbetert hij zijn persoonlijke besttijd met maar liefst 13 seconden. De overwinning ging naar de Keniaan Josphat Kiprono in 7'55"41, de Belg Jean-Pierre Weerts werd tweede, net voor de Qatarees Hashim Sala die met 8'02"52 maar net Philip kon afhouden. Ook Wouter Mommaert slaagde op de 3.000m in een forse recordverbetering. Wouter zette zijn sterke trainingswerk van de afgelopen maanden om in zijn eerste duik onder de 9 minuten. Zijn nieuwe persoonlijke besttijd bedraagt nu 8'56"64.

De resultaten van de Flanders Cup van Leuven kan je doornemen op volgende link. http://www.toastit-live.be/results/2017/aug/za19/event017h01.html

Een voorbereidend wedstrijdje op het Pk aflossingen stond vandaag op het menu.

Voor de aflossingen waren er voor OEH 2 aflossingsploegen. 4 benjamins jongens en 4 pupillen jongens gingen van start. De 2 ploegen startten goed en  vochten voor elke seconde. Zowel de benjamins als de pupillen kwamen als eerste over de finish. Alleen ging de rode vlag de hoogte in voor de pupillen en bij deze ging de gouden medaille aan hun neus voorbij. Jammer, want enkel voor hun vechtlust verdienden ze het goud!

De benjamins daarentegen legden een foutloos parcours af en mochten dus wel de  gouden medaille in de wacht ontvangst nemen.

Rowan Van Der  Vinne was ook de snelste bij de benjamins op de 60m met een tijd van 9.94.

Daarnaast liet de provinciaal kampioen kogelstoten, Nolan Huysmans, opnieuw zijn kunnen zien. Met een mooie worp van 10m53 kon hij opnieuw het hoogste schavotje betreden.

Bij de pupillen meisjes wist Cato Lucas de kogel zo'n 8m ver te gooien.  Hierbij veroverde zij de zilveren medaille.

Daarnaast verbeterden enkele atleten ook hun persoonlijk record, bravo!

Proficiat aan alle atleetjes voor hun inzet, vechtlust en sportiviteit!

Cindy

MEMORIAL VERSTOCKT: NET GEEN ZEGERUIKER VOOR KIMELI EN GHUYS

Atletiekclub Lyra verwelkomde afgelopen zaterdag heel wat Belgische atleten en mooie buitenlandse namen op de Memorial Jos Verstockt. Kleine rukwinden maakten het de aanwezige atleten alvast niet gemakkelijk om absolute topprestaties neer te zetten op deze Athletic Classic Meeting van Lier.

Zeven atleten van Olympic Essenbeek Halle zakten zaterdag af naar Lier om er de clubkleuren te verdedigen.

Vier OEH'ers waren actief op de loopnummers. Thomas Engels en Daan Van Diest kozen ditmaal niet voor hun favoriete 800 m, maar zochten het in Lier iets verder. In reeks twee van het hoofdprogramma finishte Thomas op de 1.500 m als achtste in een tijd van 4'00"02. Zijn clubgenoot Daan finishte niet veel later als negende in 4'03"54.

Vanessa Scaunet mocht in de snelste reeks van de 800 m aan de bak. Vanessa snelde naar een zesde plek in een chrono van 2'13". Isaac Kimeli toonde zich andermaal de snelse afstandsloper van onze rode garde en finishte in een sterk deelnemersveld als tweede op de 800 m. Felle rukwinden maakten een razend snelle race onmogelijk. Enkel de sterke Noor Thomas Roth wist Isaac voor te blijven op de dubbele baanronde. Roth won in 1'48"10, Isaac kwam een fractie later als tweede in 1'48"34 over de Lierse meet.

In het discuswerpen bij de scholieren jongens werd Wout Dhaenens knap tweede na een worp van 37.86 m. Ruben Dhaenens werd derde in het kogelstoten. Hij stootte zich met 11.80 m naar een derde plek bij de junioren jongens.

Door de weersomstandigheden bereikten de aanwezige hoogspringers geen grote hoogtes. Toch wist OEH'er Bram Ghuys zich opnieuw naar het podium te springen. De overwinning ging naar Emile Verdonck met een sprong over 2.13 m. Bram pakte zilver door over 2.03 m te wippen.

De volledige uitslag van de Memorial Jos Verstockt vind je hier. http://liveresults.be/2017/memorial-jos-verstockt/event051h01.html

BRAM GHUYS PRESTEERT STERKST OP DE FLANDERS CUP MERKSEM

Met de Europese junioren- en beloftenkampioenschappen achter de rug en het wereldkampioenschap atletiek in het verschiet, zakten enkele van onze clubgenoten zaterdag af naar het 53ste Internationaal Antwerps Atletiekgala, ook wel bekend als de Flanders Cup van Merksem. Gezien vele atleten ook met vakantie zijn in deze periode, zakte Olympic Essenbeek Halle dan ook met een relatief kleine delegatie af naar Antwerpen.

In het hoogspringen moest Bram Ghuys enkel Wilson Jamal uit Bahrein voor zich dulden. Bram werd knap tweede met een sprong over 2.13 m. Niel Mory gooide zijn speer in Merksem 54.71 m ver.

Daan Van Diest liep een week nadat hij zijn PR verbeterde, in Merksem naar een niet onaardige 1'56"06 op de dubbele baanronde. Lisa Rooms beëindigde er haar zomerseizoen met een seizoensbeste van 4'21"55 op de 1.500m. Robin Hendrix nam de A-reeks van de 1.500 m bij de heren als haas op sleeptouw. De Zuid-Afrikaan Jerry Montsau won uiteindelijk in 3'38"11. Haas van dienst Wouter Mommaert loodste zijn OEH-clubgenoot Johan Van Hemelryk naar een tijd van 4'50"46 op de 1.500 m.

Jonathan Goedefroot maakte na maanden blessureleed en sterk revalidatiewerk zijn terugkeer op de piste. Bij zijn comeback klokte Jonathan meteen 2'08"79 op de dubbele baanronde.

Op de 400 m liet Robin Degrève de klok in een internationaal gezelschap stoppen na 1'00"33.

De volledige uitslag van het Antwerps Atletiekgala vind je op deze link. http://olseac.be/Gala2017/event035h04.html 

ISAAC KIMELI en JORIS KEPPENS MET NIEUW PR OP REGENACHTIGE NACHT VAN DE ATLETIEK 

Geen ideale weersomstandigheden afgelopen zaterdag voor de Nacht van de Atletiek in het Limburgse Heusden-Zolder. Regenbuien en windvlagen maakten het de topatleten extra moeilijk in Atletiekstadion De Veen. Acht atleten van Olympic Essenbeek Halle tekenden present.

Op de 400 m snelde Laetitea Libert in de snelste nationale reeks naar een chrono van 54"77. Hiermee bleef de OEH-atlete zes tienden boven haar seizoensbeste die ze twee weken eerder liet noteren op de Flanders Cup van Kortrijk.

Vanessa Scaunet koos ook op de Nacht voor haar vertrouwde dubbele baanronde. In de snelste van vier nationale reeksen klokte Vanessa 2'13"62 op de 800 m. Lisa Rooms, die vorig weekend nog knap vijfde werd op het Europees beloftenkampioenschap op de 5.000 m, kwam in Heusden-Zolder aan de start van de 1.500 m en liep naar een degelijke tijd van 4'26"34.

Op de 1.500 m bij de heren vonden we over de verschillende reeksen een OEH-kwartet aan de start. Een week na zijn schitterende zilveren medaille op het Europees beloftenkampioenschap klokte Simon Debognies 3'44"46 in de B-reeks. Maatje Robin Hendrix, die recent op impressionante wijze zijn PR tot 3'40"97 bracht, toonde zich net iets sneller dan Simon en klokte 3'42"28 in diezelfde reeks. Philip Cortvriendt liep in eigen provincie naar 3'47"33 in een sterk internationaal gezelschap. 

Na een geslaagde hoogtestage in het Zwitserse Sankt-Moritz keerde Isaac Kimeli vorige week terug naar België. Op de Nacht van de Atletiek ontbond hij zaterdagavond iets na 20.00 uur zijn duivels in een wedstrijd die vrij lang gesloten bleef. Uiteindelijk was het de 31-jarige Peruviaans-Amerikaanse David Torrence die de zege op de 1.500 m pakte in een tijd van 3'36"88. Isaac liep een sterke laatste ronde en sprintte naar een vierde plek in een nieuwe persoonlijke besttijd van 3'37"66, goed voor de beste Belgische prestatie van de dag.

Joris Keppens bewees zaterdag helemaal terug van weggeweest te zijn. Na een trainingsstage op hoogte in het Zwitserse Sankt-Moritz liep Joris op de 5.000 m naar een ontzettend knappe 14'32". Deze knaltijd is meteen goed voor een nieuwe persoonlijke besttijd.

De uitslagen vindt u hier http://www.timetronics.be/results/nacht2017/event004h03.html

EK U20 & U23: Simon Debognies en Jonathan Sacoor schenken OEH medailles

De Koninklijke Belgische Atletiekbond selecteerde vijftien beloften en een 4x400m-herenploeg voor deelname aan het Europees U23-Kampioenschap in het Poolse Bydgoszcz. Simon Debognies (5.000 m), Lisa Rooms (5.000 m) en Vanessa Sterckendries (hamerslingeren) verdedigden de clubkleuren van Olympic Essenbeek Halle op deze elfde editie van het EK voor beloften. De beste Belgische junioren zakten dan weer een weekje later af naar Toscane. De KBAB nam achttien U20-atleten en drie estafetteteams mee naar het Italiaanse Grosseto. Jonathan Sacoor (400 m), Tuur Bras (110 m horden) en Julian Cobbaert (4x400m) waren onze OEH'ers op het EK voor junioren.

De goedlachse Vanessa Sterckendries verdedigde de Belgische eer in het hamerslingeren. In Bydgoszcz slaagde ze er echter niet in om haar sterke trainingsprestaties om te zetten in een verre worp. Vanessa bleef in de kwalificaties steken op een worp van 61.75 m, die haar op de tiende plek deed terechtkomen in haar kwalificatiegroep. Dit volstond niet voor een finaleplaats. "Ik voelde me ontspannen, maar maakte elke poging wel een kleine fout en dat betaal je cash in het hamerslingeren. Ik heb hier enorm hard naar toegewerkt, dus dan is de ontgoocheling des te groter", reageerde ze na haar prestatie bij Atletieknieuws. 

Simon Debognies Europees vice-kampioen

De 21-jarige Simon Debognies zorgde met zijn prestatie in een razend spannende 5.000 m zeker voor heel wat nerveus heen en weer geloop en vooral voor heel wat gesupporter in de Belgische huiskamers. Simon sprintte in een beklijvende laatste ronde naar een prachtige zilveren plak op het Europees beloftenkampioenschap. De Italiaan Yemaneberhan Crippa had in de laatste rechte lijn nog een ultieme versnelling in zijn mars waar niemand een antwoord op had, maar een ijzersterke Simon Debognies wist toppers Carlos Mayo en Amanal Petros af te houden in de strijd om het zilver. 

Met de achtste persoonlijke besttijd op twaalf deelneemsters in de finale van de 5.000 m ving Lisa Rooms haar 12.5 rondes op de piste van het Poolse Bydgoszcz aan. De Turkse Yasemin Can zorgde meteen voor een schifting, maar Rooms wist zich goed staande te houden. Met een sterke finish, een van de troeven van Lisa Rooms, werd Lisa knap vijfde op het Europees Kampioenschap voor beloften. De Europese titel ging naar de Turkse Yasemin Can in 15'01", voor de Duitse Alina Reh die haar PR verbeterde tot 15'10". De Zweedse Sarah Lahti pakte brons. 

De uitslagen van alle disciplines op het EK U23 vind je hier. http://www.european-athletics.org/competitions/european-athletics-u23-championships/results/ 

Eerstejaarsjunior Jonathan Sacoor verbaast met brons

Onder een heerlijk Toscaans zonnetje voelde de 17-jarige Jonathan Sacoor zich duidelijk in zijn sas op de 24ste editie van het Europees Kampioenschap voor junioren. Met de eerste plaats op de 400m-ranglijst zakte de eerstejaarsjunior met ambitie af naar Italië. In Grosseto plaatste Sacoor zich tijdens de reeksen en halve finale telkens vlotjes voor de volgende ronde. 

In de finale liep Jonathan samen met zeven andere junioren een bijzonder sterke wedstrijd. Op de baanronde zorgde hij voor extase in de Belgische delegatie door naar brons te snellen. Ook bleef Sacoor met zijn chrono van 46"23 maar twee honderdsten boven zijn eigen persoonlijke besttijd. De Europese titel ging naar de Italiaan Vladimir Aceti in een uitzonderlijke 45"92. De Pool Tymoteusz Zimny pakte zilver en mocht samen met bronzen Sacoor op het podium. 

De knappe prestatie van OEH'er Sacoor bleef niet onopgemerkt. Naast de schitterende bronzen medaille, heeft Jonathan ook een selectie voor het WK atletiek op zak. Jacques Borlée neemt Jonathan Sacoor immers mee naar Londen voor zijn 4x400m-team. 

De volledige uitslag van de 400 m in Grosseto vind je hier. http://www.european-athletics.org/competitions/european-athletics-u20-championships/2017/athletics/event/mens-400m/phase=atm004100/index.html?v=20170722172352&intcmp=[#]-schline-result 

Op de 110 m horden slaagde Tuur Bras erin om zich in de kwalificaties met een tijd van 14"18 naar de volgende ronde te lopen. In de halve finale toonde Tuur zich sneller dan landgenoten Obasuyi en Verheirstraeten, maar zijn chrono van 14"11 volstond net niet voor een plekje in de finale bij de beste acht atleten van Europa. 

De volledige uitslag van de 110 m horden in Grosseto vind je hier. http://www.european-athletics.org/competitions/european-athletics-u20-championships/2017/athletics/event/mens-110m-hurdles-99cm/phase=atm014900/index.html 

Julian Cobbaert kwam op de 4x400m in actie samen met de andere jonge Belgian Tornados Sven Van den Bergh, Gebrand Huts en Dries Van Nieuwenhove. In de eerste van twee reeksen snelde OEH'er Julian samen met zijn ploegmaats naar een vierde plek in een tijd van 3'12"94. In eerste instantie werder de Tsjechen, die derde eindigden in de reeks van de Belgen, gediskwalificeerd. Hierdoor kregen Julian en co een plekje in de finale. De jury kwam later echter terug op deze beslissing waardoor de jonge Belgian Tornados zich met hun vierde plek en chrono net niet bij de beste verliezende tijden voor de finale konden voegen. In die finale toonde de Turkse ploeg zich de sterkste. 

De volledige uitslag van de 4x400m in Grosseto vind je hier. http://www.european-athletics.org/competitions/european-athletics-u20-championships/2017/athletics/event/mens-4x400-relay/phase=atm404900/index.html

 

Wegens de nationale feestdag is er vrijdagavond 21/7/2017 geen training voor BEN/PUP/MIN

Eveneens is er geen training tijdens de vakantiekampen 31/07/2017-04/08/2017,

21/08/2017-25/08/2017 en 28/08/2017-31/08/2017 voor BEN/PUP/MIN

Voor de resultaten van de jeugdmeeting en Kids Athletics:  KLIK HIER

TUUR BRAS TROK NAAR HET JUNIOREN-GALA in MANNHEIM 

Door het ontbreken van een 110m horden wedstrijd op juniorenhoogte (1,00m) tijdens het BK alle categorieën in het Koning Boudewijn stadion besloot Tuur de gerenommeerde wedstrijd te gaan betwisten in Mannheim . Samen met trainer Dirk trok hij voor en 460 km lange (met een tiental werven wegenwerken + bijhorend oponthoud ) autorit richting Duitsland. Elk jaar wordt daar een juniorenwedstrijd gehouden waar de Duitsers de kans krijgen om hen voor de komende internationale wedstrijden (EK of WK) te plaatsen. Menig andere Europeanen maken hiervan gebruik om hetzelfde te doen. Het is tevens de uitgelezen kans om enkele van de tegenstanders te bekampen die op dat komend kampioenschap aanwezig zullen zijn. De tegenstand op de 110m horden kwam onder andere uit Zwitserland, Nederland, Litouwen, Tsjechië, Duitsland en niet te vergeten uit eigen land met Michael Obasuyi en Simon Verherstraeten. Het kleine stadionnetje zag er piekfijn uit met langs beide zijden van de piste een tijdsopnameinstallaties, zodanig dat de sprintnummers steeds met rugwind konden betwist worden. Enige smet op de schitterende organisatie was het te laat aanvangen van de eerste start van de 110m horden. Door het uitlopen van de prijsuitreiking voor de eerder gelopen jeugdwedstrijden stonden de jongens van reeks 1, waaronder Tuur, reeds 10 minuten klaar achter hun startblok. Het was net gestopt met regenen en op een kletsnatte piste eindigde Tuur 2de in een tijd van 13.83. Dit was 3 honderdsten te kort om de A-finale te halen. (maar 6 banen in de rechte lijn) In de B-finale een uur later kon Tuur zich schitterend herpakken door met 13.66 de vijfde tijd over de 2 finales te lopen, weliswaar met 2.4 m/s wind mee.                                                                 Al bij al kunnen we stellen dat dit een leerrijke uitstap is geweest. Indien de finale kan gehaald worden tijdens het komende Europees kampioenschap voor junioren in Grosseto Italië zal de missie meer dan geslaagd zijn. We mogen niet vergeten dat Tuur pas eerstejaars junior is en dat hij ondanks deze handicap toch meer dan zijn mannetje kan staan tussen al dat buitenlands geweld.

Met dank aan Dominique voor het verslag.

                                   

 

BK AC: OEH'ers grijpen Belgische titels én medailles

Heel wat atleten en atletes van Olympic Essenbeek Halle zakten afgelopen weekend af naar het Koning Boudewijnstadion om deel te nemen aan het Belgisch Kampioenschap alle categorieën. Met vijf Belgische titels en nog eens drie andere clubgenoten op het BK-podium, maakten onze atleten een goede beurt.

Goud voor Sarah Vermeir

In het speerwerpen was er geen kruid gewassen tegen Sarah Vermeir. De 32-jarige OEH-atlete pakte met een worp van 42.74 m de Belgische titel.

Vanessa Sterckendries met zilver richting EK

Ook in de kampnummers bij de dames, maar dan in het hamerslingeren, noteerden we een andere knappe prestatie van een OEH-atlete. Ook al kwam belofte Vanessa Sterckendries voor goud, toch was ze tevreden met de zilveren plak. Enkel Jolien Boumkwo bleef haar voor en pakte zo de Belgische titel in het hamerslingeren. Vanessa kijkt uit naar het EK voor beloften dat over een tiental dagen plaatsvindt in het Poolse Bydgoszcz. "De komende anderhalve week ga ik nog keihard werken", vertrouwde ze de journalisten van Atni toe.

Master Peetrain pakt knap brons

Discuswerper Filip Peetrain voelde zich afgelopen weekend in zijn sas op de Heizel en gooide zich met een worp van 50.23 m naar de derde podiumplek. Het goud was zoals verwacht weggelegd voor wereldtopper Philip Milanov (VAC), het zilver ging naar Edwin Nys (DCLA). Sem Bras werd zesde.

Belgische titel voor Bram Ghuys 

Bram Ghuys bewees afgelopen weekend dat hij er na een lange revalidatieperiode weer helemaal staat. Met een foutloos parcours en een prachtsprong over een hoogte van 2.13 m schonk hij zichzelf de Belgische hoogspringtitel. Twee en drie werden Thomas Carmoy (CRAC) en Emile Verdonck (AZW).

Zilveren plak voor Laetitia Libert op baanronde

Master Laetitia Libert is bezig aan een sterk seizoen en ook op de mythische piste van het Koning Boudewijnstadion bewees ze haar snelheid nog lang niet kwijt te zijn. Met een seizoensbeste van 54"29 won Laetitia knap zilver na Elise Lasser (VITA), die zich met een knaltijd van 53"24 plaatst voor het EK junioren.

Sacoor duldt enkel Borlées voor zich

Dé prestatie van de dag kwam van junior Jonathan Sacoor. Ook al won Sacoor geen medaille, met een verbetering van zijn persoonlijke besttijd tot 46"21 bewijst hij zijn internationale klasse. Na een volledig Borlée-podium (Kevin, Jonathan en Dylan) werd Jonathan knap vierde. Met zijn chrono liep hij de op een na snelste juniorentijd ooit en zette hij de beste U20-prestatie van het jaar op de Europese tabellen. Samen met clubgenoot Tuur Bras neemt Sacoor over twee weken deel aan het EK voor junioren in het Italiaanse Grosseto. Tuur Bras nam niet deel aan het Belgisch Kampioenschap, hij koos voor het prestigieuze juniorengala in het Duitse Mannheim waar hij in de finale een tijd van 13"66 met 2.4 m rugwind presteerde.

Een speciale vermelding gaat nog uit naar Liesbeth Moons, David Delespesse, Vanessa Scaunet, Robin Hendrix, Niel Mory, Nell Van Hansewyck, Nele Van Nerom, Annelies Peetroons en Philip Cortvriendt.

Zo pakte Liesbeth Moons de Belgische titel in het zittend discuswerpen én speerwerpen. De 'Belgian bladerunner' David Delespesse werd met een sprong van 4.68m Belgisch kampioen in het verspringen. In de finale van de 800 m snelde Vanessa Scaunet naar de zevende plek. Robin Hendrix viel op de 1.500 m net naast het podium, Philip Cortvriendt kwam een fractie later over de meet als achtste. In het speerwerpen legde junior Niel Mory beslag op de achtste plek. Nell Van Hansewyck kon haar stijgende vormcurve niet verder zetten in Brussel en werd zesde. Toch kan ze reeds op een ronduit schitterend seizoen terugblikken. Met een stoot van 12.29 m werd Nele Van Nerom knap zesde in het kogelstoten. Ook Annelies Peetroons kan met een worp van 47.12 m en een vierde plek tevreden terugblikken op het BK atletiek.

De volledige uitslagen van dit BK vind je via deze link. http://liveresults.be/2017/bk-ac-cb-tc/schedule.html

Weersvooruitzichten
Weersverwachting
Huizingen
Weeronline - Meer weer in Huizingenweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Atletiekinfo

VAL & LBFA
Iedereen Atleet

Binnenkort...
23/12/2017 09:30-21:00
Eindejaarsindoormeeting VITA
30/12/2017 09:30-20:00
Stax Eindejaarsindoormeeting - Gent Blaarmeersen
30/12/2017 12:55-17:00
71ste Kerstveldloop - Ertvelde
07/01/2018 09:30-20:15
Prov. indoor kampioenschap alle categorieën
07/01/2018 12:00-17:00
46ste dames- en herenveldloop - Grimbergen
Verjaardagen
15/12
Patrick Nerinckx
15/12
Ayco Witterzeel
16/12
Arnaud Van Rossum
16/12
Florian Vanderstockt
16/12
Febe Lucas

Olympic Essenbeek-Halle VZW  |  Sterrestraat 115, 1502 Lembeek  |  Tel: 02/356 60 59  |  Bank BE10 3630 8729 6404  |  Ondernemingsnr: 0429 724 945  | info@oeh.be

© 2016, website powered by Twizzit.com