KONINKLIJKE ATLETIEKCLUB OLYMPIC ESSENBEEK-HALLE (O.E.H.)                                                     voor info mail naar: info@oeh.be

 

 

   

 

 

 

 


 Club met Gouden Jeugdlabel

BK veldlopen - 23.02.2020

 

BESTELFORMULIER 

 

 Tickets BK CROSS 2020

Laken/Brussel

 

 

Agenda
  January 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Clubsponsors
Te koop...

Isaac kon zich vanavond plaatsen voor de finale van de 5000m op het WK door een 6e plaats in zijn reeks.
Robin HENDRIX moest in de eerste reeks spijtig genoeg de rol lossen en kon zich niet plaatsen...
De finale van de 5000m met Isaac is gepland op maandag 30 september om 20u20 Belgische tijd (timetable).

Link naar Sporza

BELGISCH RECORD SPEERWERPEN (W35) VOOR SARAH VERMEIR

In onze rubriek ‘Sprintjes’ bundelen we de meest spraakmakende resultaten van onze atleten, leuke weetjes en ander interessant clubnieuws van de voorbije dagen. Zo blijft u op de hoogte van wat er allemaal leeft binnen OEH.

MINIEM BEN VERMAUT NUMMER 1 IN VERSPRINGEN

Met enkel nog het ‘Critérium National’ in Nijvel op het programma – deze zondag, voor een beperkte selectie atleten – zit ook voor onze OEH-jeugd het pisteseizoen er zo goed als op. Een kleine delegatie benjamins, pupillen en miniemen trok vorig weekend naar het Putbosstadion in Oordegem voor de laatste grote club-afspraak van de zomer.

NIEUW HORDEN-PR VOOR ADRIEN LOISEAU

Afgelopen weekend werd in Moeskroen het Belgisch Kampioenschap voor cadetten en scholieren gehouden. Voor een zeldzame keer wist OEH jammer genoeg géén medailles te bemachtigen op een kampioenschap. Scholier Adrien Loiseau keerde wel met een nieuw PR op de 110m horden terug uit Henegouwen.

VIER OEH-ATLETEN NAAR DOHA

De Belgische atletiekfederatie heeft de definitieve selectie vrijgegeven voor de IAAF World Athletics Championships, die eind deze maand van start gaan in Doha (Qatar). De Belgische WK-ploeg bestaat uit 27 atleten, met daarbij ook vier clubgenoten: Jonathan Sacoor, Robin Hendrix, Isaac Kimeli en Thomas De Bock.

MAUREEN WYNS BELGISCH KAMPIOENE HAMER

In onze gloednieuwe rubriek ‘Sprintjes op ...’ willen we u vanaf nu op regelmatige basis de meest spraakmakende resultaten van onze atleten, leuke weetjes en ander interessant clubnieuws van de voorbije dagen bundelen in een beknopt overzicht. Zo bent u voortaan nog beter mee met wat er allemaal leeft binnen onze mooie club.

CADET MAUREEN WYNS BELGISCH KAMPIOEN HAMERSLINGEREN

Afgelopen zaterdag mocht Maureen Wyns het hoogste schavotje betreden tijdens het Belgisch Kampioenschap Hamerslingeren voor cadetten! Bovendien verbeterde zij haar persoonlijk record naar 38,62m!
Als je dan weet dat ze niet als favoriete was gestart, dan kan je daar alleen maar fier op zijn!!! Gefeliciteerd, Maureen
!


ISAAC KIMELI LOOPT LIMIET VOOR TOKIO 2020

Afgelopen vrijdag stond met de Memorial Van Damme de jaarlijkse hoogmis van de Belgische atletiek op het programma. Doorgaans is dat de mooie afsluiter van een goedgevuld pisteseizoen, ná alle kampioenschappen. Dit jaar staat er met het WK in Doha – eind deze maand – natuurlijk nóg een belangrijke afspraak op de kalender. Eén van de absolute blikvangers van deze Memorial was onze eigen Isaac Kimeli, die in een verbluffende 13’13”02 de 5000m won en met die tijd meteen ook een ticket voor de Olympische Spelen van Tokio 2020 ‘in the pocket’ heeft. 

INTERESSE OM KENNIS TE MAKEN MET ATLETIEK BIJ OEH?  

Dan is er geen betere manier om je samen met je ouders te informeren tijdens de info-momenten die onze atletiekclub organiseert op woensdag 4vrijdag 6, woensdag 11, vrijdag 13 en woensdag 18 september 2019. Deze vinden plaats in het Olympicske gelegen aan de atletiekpiste in het Provincie domein te Huizingen. Je kunt er die dagen doorlopend terecht van 17u30 tot 20u00. 

Met sportieve groet en tot binnenkort??

OEH-TOPPERS SCHITTEREN OP HEIZEL

9 GOUDEN / 2 ZILVEREN / 2 BRONZEN MEDAILLES

De belangrijke afspraken volgen elkaar dezer dagen in sneltempo op voor de top-atleten van OEH. Eén week na de eigen Flanders Cup-meeting en slechts een handvol dagen voor de prestigieuze Memorial Van Damme, vond afgelopen weekend het BK plaats. Het werd een succesvol kampioenschapsweekend voor onze club. OEH keerde met maar liefst 9 gouden medailles terug uit Brussel.

TRAINERS GEZOCHT!

Start to Run

VAL & LBFA
Weersvooruitzichten
Weersverwachting
Huizingen
Weeronline - Meer weer in Huizingenweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Atletiekinfo

Go Running

Fotoreportages

Zie MULTIMEDIA in het menu hierboven!

Binnenkort...

Olympic Essenbeek-Halle VZW  |  Sterrestraat 115, 1502 Lembeek  |  Tel: 02/356 60 59  |  Bank BE43 0689 3579 5201 (nieuwe rekening !!)  |  Ondernemingsnr: 0429 724 945  | info@oeh.be

© 2019, website powered by Twizzit.com