KONINKLIJKE ATLETIEKCLUB OLYMPIC ESSENBEEK-HALLE (O.E.H.)                                                     voor info mail naar: info@oeh.be

 

 

   

 

 

 

 


 Club met Gouden Jeugdlabel

BK veldlopen - 23.02.2020

 

BESTELFORMULIER 

 

 Tickets BK CROSS 2020

Laken/Brussel

 

 

Agenda
  January 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Clubsponsors
Te koop...

KNAPPE RESULTATEN VOOR OEH-JEUGD

Amper één weekje nadat met de CrossCup Relays het nieuwe veldloopseizoen op gang werd geschoten, doken afgelopen zondag tal van OEH-atleten alweer de wei in voor nog meer crossplezier. Plaats van de afspraak was het domein bij de militaire Kazerne de Hemptinne in Heverlee, waar de derde editie van de DCLA-veldloop werd gehouden. Vooral onze jeugd was talrijk aanwezig en keerde met knappe resultaten terug uit het Leuvense.

ZESDE ZEGE OP RIJ VOOR OEH-MANNEN

De herenploeg van OEH, bestaande uit Isaac Kimeli, Hugo Hay en Robin Hendrix, heeft afgelopen zondag voor de zesde opeenvolgende keer de overwinning behaald in de CrossCup Relays, de traditionele opener van het veldloopseizoen. Al onze OEH-teams beleefden trouwens een leuke namiddag aan de boorden van het Donkmeer in Berlare en enkele van onze allerjongste cross-talenten deden het voortreffelijk tijdens de omkaderende CrossCup Running Stars-wedstrijden.

Hallo Iedereen,

Het komende atletiekjaar staat voor de deur en atletiekclub Olympic Essenbeek Halle is nog op zoek naar een aantal gemotiveerde trainers bij de jeugd.
Ben je iemand die:
- Op woensdag en/of op vrijdag tijd hebt van 17u45 tot 19u15 (pupillen) 18u30 tot 20u (miniemen)?
- Je houdt van atletiek?
- Je graag met kinderen bezig bent?
- Je graag een centje wilt bijverdienen?

Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

Heb je interesse en wil je graag training geven bij de pupillen of miniemen, laat dan zeker iets weten.
Wanneer je twijfelt, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen, dan nemen we samen alles eens door.

Hopelijk tot snel!

Groeten, Kevin

contact: Kevin.debecker@icloud.com

0479563857

OEH MET TOPTEAM AAN START VAN CROSSCUP RELAYS

In onze rubriek ‘Sprintjes’ bundelen we op regelmatige basis de meest spraakmakende resultaten van onze atleten, interessante weetjes en ander clubnieuws van de voorbije dagen. Zo blijft u nog beter op de hoogte van wat er allemaal leeft binnen OEH.

MAUREEN WYNS NUMMER 1 IN HAMERSLINGEREN

Op de 5e Werpersmeeting van AC Meetjesland, afgelopen zaterdag in Eeklo, heeft cadet Maureen Wyns andermaal haar persoonlijk record in het hamerslingeren verbeterd. Met haar winnende worp van 41m41 werd Maureen meteen ook lijstaanvoerster van de nationale ranking 2019 in deze discipline. Een mooie bekroning van een prachtseizoen waarin Maureen wedstrijd na wedstrijd vooruitgang bleef boeken. Dikke proficiat, Maureen!

Ook master Myriam Geerts (W50) kwam in actie op diezelfde Werpersmeeting. Zij pakte de overwinning in het discuswerpen, met een worp van 26m84.

Verslag: Jan

BRONS VOOR SACOOR EN TORNADOS

Het is de voorbije dagen enorm druk geweest in hartje Essenbeek, maar tussen het mosselen kuisen, frieten bakken en taart snijden door, hebben we gelukkig ook nog met een half oog de prachtige prestaties van onze OEH’ers op het WK in de gaten kunnen houden. Robin Hendrix, Isaac Kimeli en Thomas De Bock hadden eerder op de week al mooie dingen laten zien in Doha, zondagavond zorgden Jonathan Sacoor en de andere Belgian Tornados voor een schitterend orgelpunt door brons te pakken op de 4x400m.

Onze clubgenoot, Jonathan Sacoor, kon zich vandaag, relatief gemakkelijk plaatsen voor de halve finale van de 400m in Doha.
Voor een video-verslag kan je terecht bij Sporza.
Succes met de komende wedstrijden Jonathan!

Isaac Kimeli sluit zijn seizoen af na de finale van de 5000m in Doha, waar hij, in een voor hem iets te snelle race, eindigde als 14e.
Een interview met Isaac kan je zien via deze link

GOUD, ZILVER EN CLUBRECORD VOOR LENNY BARRA

Afgelopen zaterdag stond het ‘Critérium National’ voor benjamins, pupillen en miniemen op het programma, een meeting die ook wel wordt beschouwd als het officieuze Belgisch Kampioenschap voor die jongste jeugdcategorieën. OEH trok met een tiental talentjes naar Nijvel, benjamin Lenny Barra werd de ‘held van de dag’: hij keerde terug met 1x goud, 1x zilver én een nieuw clubrecord in de sporttas.

Vanessa verbeterde vandaag, zaterdag 28 september, haar eigen Belgische record hamerslingeren en bracht het op 67m78.
Ze wierp dit record tijdens de jaarlijkse Werpers-meeting in Eeklo.
Haar vorige hamerrecord dateerde van 6/10/2018, werd behaald in Saint-Mard en bedroeg toen 67m63.

Proficiat Vanessa Sterckendries met je nieuwe BR!

TRAINERS GEZOCHT!

Start to Run

VAL & LBFA
Weersvooruitzichten
Weersverwachting
Huizingen
Weeronline - Meer weer in Huizingenweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Atletiekinfo

Go Running

Fotoreportages

Zie MULTIMEDIA in het menu hierboven!

Binnenkort...

Olympic Essenbeek-Halle VZW  |  Sterrestraat 115, 1502 Lembeek  |  Tel: 02/356 60 59  |  Bank BE43 0689 3579 5201 (nieuwe rekening !!)  |  Ondernemingsnr: 0429 724 945  | info@oeh.be

© 2019, website powered by Twizzit.com