KONINKLIJKE ATLETIEKCLUB OLYMPIC ESSENBEEK-HALLE (O.E.H.)                                                     voor info mail naar: info@oeh.be

 

 

 

 

FC Pre-Registration Open

Agenda
  August 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Clubsponsors
SPORTKAMPEN 2019


VSK2 - VOLZET!

 

 

PRINT GEZONDHEIDSFICHE

 

DAMES KLEUREN INTERCLUB MET PUIKE PRESTATIES

EN EINDIGEN AAN VOET PODIUM

Geen strijd voor 'douze points' of 'twelve points' zoals op het Eurovisiesongfestival diezelfde avond, de atletes van OEH streden immers in ere-KBAB in elke discipline om dertien punten voor hun club. De dames van Koninklijke Olympic Essenbeek Halle zakten zaterdag af naar Gentbrugge om er in de hoogste afdeling van de KBAB elf andere clubs partij te geven op het nationaal interclubkampioenschap.

GOEDE GENERALE REPETITIE VOOR PK

Terwijl Jonathan Sacoor met de Belgian Tornados schitterde in Japan, trokken 13 kleinere OEH-vedetten afgelopen zondag naar Ninove voor de jeugdmeerkamp georganiseerd door de plaatselijke club VITA. Zij gingen er alvast even oefenen voor de Provinciale Kampioenschappen Meerkamp, eind deze maand in Tienen. Het werd voor onze jonge atleten alvast een geslaagde generale repetitie…

BRONS VOOR JONATHAN SACOOR EN TORNADOS

De Belgian Tornados, met ‘onze’ Jonathan Sacoor in de rangen, hebben afgelopen weekend in het Japanse Yokohama knap brons gepakt op de IAAF World Relays, het officieuze WK voor estafetteteams. Ook de Belgian Cheetahs (de vrouwelijke 4x400m-ploeg) en het gemengde team, met Sacoor nogmaals in actie, deden het voortreffelijk in Japan. De drie Belgische 4x400m-aflossingsploegen hebben zo al zeker een ticket voor het WK in Doha beet. Eerder deze maand hadden ook die andere OEH-toppers Isaac Kimeli en Robin Hendrix de WK-limiet al gehaald op de 5000m. Onze club zal dus mooi vertegenwoordigd worden later dit jaar in Qatar.

GEEN BVV-FINALE VOOR OEH-JEUGD

Afgelopen weekend stonden de regionale voorrondes van de Beker van Vlaanderen (BVV) voor pupillen en miniemen op het programma. De OEH-meisjesploeg bestond jammer genoeg uit te weinig atleten om een rol van betekenis te kunnen spelen in het Osbroekpark in Aalst en eindigde uiteindelijk op de 8e plaats. Onze jongens waren gelukkig wel talrijk aanwezig op de eigen piste in Huizingen en sloten hun interclub-match af op een knappe 4e plek.

ELF TITELS EN PAK MEDAILLES

Het Provinciaal Kampioenschap ‘Alle Categorieën’ – afgelopen weekend voor het tweede jaar op rij te gast in de Gaston Roelandts Arena in Kessel-Lo – is traditioneel de eerste ‘serieuze’ afspraak van het nog prille zomerseizoen. Uiteraard tekenden dus ook heel wat atleten van onze club present. En het werd een erg vrolijk Paasweekend voor OEH, met maar liefst 11 provinciale titels en een pak mooie podiumplaatsen.

OPGELET : BENJAMINS - PUPILLEN - MINIEMEN

GEEN TRAINING OP WOENSDAG 1 MEI 2019 WEGENS FEESTDAG

JEUGDATLEETJES MAKEN ER EEN MOOIE VAL-JEUGDDAG VAN !!

Dank aan Ellen voor de foto

INDRUKWEKKENDE MASTERS BEHALEN

10 BELGISCHE, 21 PROVINCIALE TITELS EN 3 BELGISCHE RECORDS

Zondag 10/3 ging in Gent het belgisch kampioenschap indoor voor masters door. De habituees werden dit jaar vergezeld door enkele nieuwelingen.

EERSTE INTERNATIONALE SELECTIE VOOR

MY-LIEN LOENDERS en EVY SEGHERS

My-Liên Loenders en Evy Seghers, beiden eerstejaarsscholieren, mochten met een VAL scholierenteam hun eerste internationale ervaring opdoen samen met een LBFA delegatie, Nederland en Noord Rijn Westfalen in het Duitse Münster.

My-Liên werd geselecteerd voor deelname aan de 200m en de 4x200m. Zij zette een tijd neer van 26"15 op de 200m. In de aflossingswedstrijd won de VAL ploeg de wedstrijd in een tijd van 1'42"49.

Evy Seghers behaalde de 7de plaats op de 60m in een tijd van 7'95.

Mooie prestaties en proficiat voor jullie eerste internationale ervaring.

VANESSA STERCKENDRIES HEEFT VORM REEDS TE PAKKEN !!

Op de European Throwing Cup in het Slovaakse Samorin heeft Vanessa haar eigen Belgisch record in het hamerslingeren benaderd.

European Throwing Cup Samorin

 

Vanessa gooide bij haar laatste poging de hamer tot 67m49. Daarmee doet Vanessa slechts 14cm minder dan haar eigen Belgisch record.

Sterke prestaties !!

VIDEO : VANESSA GOOIT HAMER TOT 67m49

VIDEO : PRESTATIE

Weersvooruitzichten
Weersverwachting
Huizingen
Weeronline - Meer weer in Huizingenweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Atletiekinfo

VAL & LBFA
Iedereen Atleet

Start to Run

Binnenkort...

Olympic Essenbeek-Halle VZW  |  Sterrestraat 115, 1502 Lembeek  |  Tel: 02/356 60 59  |  Bank BE10 3630 8729 6404  |  Ondernemingsnr: 0429 724 945  | info@oeh.be

© 2019, website powered by Twizzit.com