ISAAC WINT EN WORDT VLAAMS KAMPIOEN

Isaac heeft de zesde manche van de Cross Cup in Rotselaar op zijn naam geschreven en wordt hiermee Vlaams kampioen. Het werd tevens zijn derde zege in dit regelmatigheidscirterium.

Koen Naert nam onmiddellijk het roer in handen met in zijn zog Isaac, Simon en Souffiane. Gaandeweg de derde ronde en na een scherpe versnelling van Bouchikhi, gevat gevolgd door een oplettende Isaac Kimeli kregen wij twee leiders en werd het een spannende tweestrijd. In een prangende slotronde en in het zicht van de aankomst nam Isaac het initiatief en verwierf een 10-tal meter voorsprong. Souffiane kwam in de zandstrook opnieuw zeer sterk opzetten en nam een uitlopende Isaac bijna ten grazen op de eindstreep. Spijtig genoeg viel Souffiane bij aankomst en ontwrichte daarbij zijn linkerschouder. Wij hopen voor hem op een snel herstel.

Ook youngster Simon Debognies blijft ons iedere keer verbazen met zijn aardige prestaties. Hij finishte na een nauwlettende en uitstekende wedstrijd op de 5de plaats. Dit beloofd voor de toekomst.

Kenny Deneyer, in zeer goede doen, eindigt op de 16e plaats. Kenny zal er staan op het Belgisch kampioenschap !!

In de korte cross was Robin Hendrix weer helemaal present. In een spannende sprint werd hij zeer knap 2de. Hopelijk blijft hij gespaard van blessure leed en zorgt hij nog vaak voor spannnende wedstrijden en prestaties. Dimitri Goedefroot legde beslag op de 67ste plaats.

Bij de pupillen jongens eindigde Ward De Cruyenaere op een verdienstelijke 44ste plaats. Broer Stan De Cruyenaere zette zijn ambities kracht bij met een 25ste stek in de cadetten reeks.

PROFICIAT AAN AL ONZE DEELNEMERS ALSOOK AAN DE TRAINERS !!