KONINKLIJKE ATLETIEKCLUB OLYMPIC ESSENBEEK-HALLE (O.E.H.)                                                     voor info mail naar: info@oeh.be

 

 

   

 

 

 

 


 Club met Gouden Jeugdlabel

BK veldlopen - 23.02.2020

 

BESTELFORMULIER 

 

 Tickets BK CROSS 2020

Laken/Brussel

 

 

Agenda
  September 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Clubsponsors

De inschrijvingen voor onze atletiekkampen staan open!
Je kan deze vinden onder rubriek clubactiviteiten - atletiekkampen. Hier vind je alle info terug alsook het inschrijvingsformulier

Veel sportplezier!

VLAAMSE TITEL VOOR HOOGSPRINGER GHUYS

OEH-hoogspringer Bram Ghuys heeft afgelopen weekend in Gent goud behaald op het Vlaams Kampioenschap Indoor ‘Alle Categorieën’. Ook Nell Van Hansewyck, Jaan Bal en Jitse Mievis wisten een medaille mee te pikken uit de Topsporthal.

OPNIEUW MOOIE RESULTATEN VOOR OEH-JEUGD

Amper twee weekjes na het PK veldlopen stond er afgelopen zondag met de Grote Prijs Electro 80 in Vilvoorde alweer een nieuwe cross-afspraak op de winterkalender. Een ‘klassieker’ waaraan traditioneel heel wat OEH-atleten deelnemen en dat was dit jaar niet anders: 38 clubgenoten verschenen aan de start in het parkdomein ‘Drie Fonteinen’. Met succes bovendien: drie van onze jonge talenten mochten het hoogste podiumtrapje op.

NIEUWE PR’s VOOR LA-MY, BEN EN JASPER

Vier van onze clubgenoten kwamen afgelopen zondag in actie op het Kampioenschap van Vlaanderen Indoor voor cadetten en scholieren. Jammer genoeg kon onze kleine OEH-ploeg geen titels of medailles bemachtigen in Gent, wel werden er enkele PR’s scherper gesteld.

HENDRIX ALWEER DE STERKSTE IN KORTE CROSS

Robin Hendrix blijft ook in 2020 de korte cross domineren. In Hannuit pakte een alweer indrukwekkend sterke Hendrix zijn derde individuele CrossCup-zege op rij, waardoor hij de eindzege in het regelmatigheidscriterium zo goed als op zak heeft. Bij de dames finishte Lisa Rooms op een mooie 7e plaats, pupil Lenny Barra zorgde bij de Running Stars-wedstrijden voor de jeugd voor een tweede OEH-zege van de dag.

OEH-JEUGD CROSST 2020 OP GANG

Vaste prik op de allereerste zondag van elk nieuw jaar is de cross in Grimbergen, in het mooie decor van het plaatselijke Prinsenbos. Net geen 40 clubleden – heel veel jong en ook wat oud – zetten 2020 op sportieve wijze in en hielden alvast generale repetitie voor het PK van komende zondag. De broertjes Barra zorgden ‘en passant’ voor de eerste OEH-zeges van het nieuwe jaar.

OEH HEERST OVER MANNENSPRINT

OEH heeft flink uitgehaald op het PK Indoor, afgelopen zondag in Gent. Maar liefst zeven provinciale titels en kilo’s eremetaal werden meegegraaid uit de Topsporthal aan de Blaarmeersen. Vooral onze mannelijke sprinters kenden een begenadigde dag, met onder meer een volledig OEH-podium op de 60 meter als schitterend resultaat.

KIMELI HELPT BELGIË AAN TEAM-ZILVER

Isaac Kimeli is afgelopen zondag erg knap 8e geworden op de European Cross Country Championships in het Portugese Lissabon. Samen met de sterke broers Soufiane (7e) en Lahsene (23e) Bouchikhi, veroverde Kimeli voor België ook de zilveren medaille in het landenklassement. Robin Hendrix eindigde met Team Belgium op een zeer verdienstelijke 5e plaats in de ‘Mixed Relay’-wedstrijd.

KIMELI EN HENDRIX BLIJVEN WINNEN

De CrossCup blijft de favoriete speeltuin van onze OEH-toppers: na het teamsucces op de Relays in Berlare en de dubbele winst aan het Zilvermeer in Mol, gingen Isaac Kimeli en Robin Hendrix afgelopen zondag ook met de zege aan de haal tijdens de derde CrossCup-manche in Roeselare. Met die sterke prestaties reserveerden beide heren meteen hun plaatsje in de Belgische selectie voor het EK Veldlopen, dat op 8 december in de Portugese hoofdstad Lissabon plaatsvindt.

SWAT, LANDER EN TOMMY OP HET PODIUM

November was overduidelijk crossmaand voor de jeugd – en enkele supergemotiveerde masters – van OEH. Als laatste afspraak van deze maand stond afgelopen zaterdag de 37eeditie van de ‘Sparta Dubbelcross’ in Vilvoorde geprogrammeerd. En ook in de schaduw van het beroemdste viaduct van België zetten onze OEH-atleten alweer prima prestaties neer.

TRAINERS GEZOCHT!

Start to Run

VAL & LBFA
Weersvooruitzichten
Weersverwachting
Huizingen
Weeronline - Meer weer in Huizingenweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Atletiekinfo

Go Running

Fotoreportages

Zie MULTIMEDIA in het menu hierboven!

Binnenkort...

Olympic Essenbeek-Halle VZW  |  Adm.zetel: Sterrestraat 115, 1502 Lembeek  |  Terrein: atletiekpiste Provinciedomein Huizingen, hoek Torleylaan/Alsembergsesteenweg z/n, 1654 Huizingen - E-mail: info@oeh.be  |  Bank BE43 0689 3579 5201  |  Ondernemingsnr: 0429 724 945  | 

© 2019, website powered by Twizzit.com